Nagelproducten

Nagelproducten

Nagelproducten zoals gellak en acryl zijn relatief nieuw, maar het versieren van nagels gebeurt al duizenden jaren: van henna, bijenwas en gom als natuurlijke producten tot aan nageldecoraties met kostbare metalen als goud en zilver. Dat was natuurlijk erg duur en tijdrovend maar je kunt je voorstellen dat die nagels wel een enorme eyecatcher waren! Daarnaast stonden die gelakte nagels ook nog symbool voor iets anders. Door je nagels te versieren had je niet alleen prachtige handen, je straalde er ook mee uit dat je niet hoefde te werken en dus welgesteld was. Tegenwoordig is nagellak voor iedereen beschikbaar en de nagelproducten van nu zijn op een heleboel punten veranderd, van kleur en vorm tot materiaal en niet te vergeten kwaliteit. 

Nagelproducten voor bedrijven én particulieren

Als nagelstylist wil je natuurlijk de beste nagelproducten voor de laagste prijs! Beautycare Emmen is dé specialist in Nederland op het gebied van nagelproducten. Wij leveren al jarenlang de beste kwaliteit professionele nagelproducten voor de scherpste prijzen. Dit doen wij voor een groot aantal bedrijven op het gebied van uiterlijke verzorging zoals nagelstudio’s, schoonheidssalons en andere beautycentra. Ook particuliere klanten kunnen vanzelfsprekend bij ons terecht voor nagelproducten. Ons assortiment bestaat uit de meest uiteenlopende producten voor de mooiste nagels: van gellak, gelpolish, acryl en nagelglitters tot UV LED lampen, nagelsjablonen, nagelverzorgingsproducten, vijlen en gift sets. 

Groothandel nagelproducten

Als groothandel in nagelproducten en andere producten gericht op uiterlijke verzorging zorgen wij ervoor dat je nooit met een lege voorraad komt te zitten, of het nu gaat om nagelproducten of andere schoonheidsartikelen. Wij weten als geen ander dat goede kwaliteit, een lage prijs maar zeker een snelle levering van groot belang zijn voor onze afnemers. Doordat we een grote voorraad hebben, hoef jij nooit lang te wachten op nieuwe nagelproducten. Een ander groot voordeel van nagelproducten kopen bij Beautycare Emmen is dat wij een groot assortiment hebben met andere schoonheidsproducten, zodat jij niet alleen een nagelbehandeling, maar een complete beautybehandeling kan aanbieden.

Goedkope nagelproducten 

Goedkope nagelproducten van topkwaliteit: Beautycare Emmen levert de beste kwaliteit nagelproducten voor een vaste lage prijs. Door onze jarenlange ervaring weten wij goedkope nagelproducten van professionele kwaliteit te selecteren. Dit doen wij bijvoorbeeld door onze nagelproducten in grote hoeveelheden in te kopen. Daarmee zorgen wij ervoor dat jij als nagelstylist voordeliger uit bent om je klanten de hoogste kwaliteit te kunnen leveren. Dankzij onze groothandel in beautyproducten hebben wij altijd genoeg nagelproducten op voorraad!

Goedkope acryl nagelproducten 

Beautycare Emmen levert professionele en goedkope acryl nagelproducten. Iedere nagelstylist en particuliere klant weet dat er de afgelopen jaren veel is veranderd op het gebied van nagellak. Denk aan de toenemende populariteit van acryl, gellak en nail art. Met onze nagelproducten ben je altijd on trend, en dat voor een lage prijs! Goedkoop wil echter niet zeggen dat de kwaliteit minder is. De tijd van snel afbladderende goedkope nagellak ligt namelijk ver achter ons. Op het gebied van acryl nagelproducten heeft Beautycare Emmen een groot assortiment van verschillende kleuren met als groot voordeel dat deze acryl nagelproducten door de speciale samenstelling extreem lang mee gaan en nauwelijks kunnen buigen of breken. 

Goedkope gellak

De trend op dit moment is gellak en Beautycare Emmen is dé aanbieder van goedkope gellak in de meest uiteenlopende variaties. Gellak ziet er niet alleen erg mooi uit, het is ook zeer duurzaam en blijft tot wel weken zitten. De nagellak wordt namelijk in verschillende lagen opgebracht en gehard met een UV-lamp. Mocht je onverhoopt toch liever een andere kleur willen, dan kun je deze lak ook gewoon met gellak remover verwijderen. 

Nagelverzorging

Wij helpen je graag met nagelverzorging, want je klanten en jij zelf willen natuurlijk zo lang mogelijk genieten van die nieuwe nagels. Nagelverzorging is hierbij essentieel omdat het zorgt voor gezondere, sterkere en mooiere nagels. Daarnaast springen verzorgde handen en nagels natuurlijk meteen in het oog. Ben je van plan om nieuwe acrylnagels te nemen of te zetten, denk dan goed na over verzorging vooraf. Voor de verzorging van je nagelriemen bijvoorbeeld leveren wij tal van producten, waaronder deze voordelige nagelriemolie. Ben je op zoek naar nieuwe acrylnagels, bekijk dan ook eens ons assortiment met deze voordelige acrylnagels set. Heb je moeite met het laten groeien van je nagels? Kijk dan ook eens naar onze goedkope nagel tips


Weergegeven:
Sorteren op:

Bandage met removerdoekje bruin creme

Voor gebruik remover op het doekje doen, en dan op de nagel plakken...

Excl. BTW: € 2,10 Excl. BTW: € 2,10

Bandage met removerdoekje bruin roze

Voor gebruik remover op het doekje doen, en dan op de nagel plakken...

Excl. BTW: € 2,10 Excl. BTW: € 2,10

Manicure set compleet 10-delig

Complete Manicure set 10 deligDiamant Vijlen in 3 verschillende uitvoeringenPolijstvijlNagelknipper ..

Excl. BTW: € 3,99 Excl. BTW: € 3,99

25 stuks Make-up - nagel sponsjes

25 stuks Make-up - nagel sponsjes..

Excl. BTW: € 4,00 Excl. BTW: € 4,00

Rubber Base Gel

De Rubber Base Gel een perfecte toevoeging in een nagelsalon. Hiermee verstevig je de natuurlijke na..

Excl. BTW: € 5,95 Excl. BTW: € 5,95

Nagelstyliste armsteun

Armsteun Afmetingen : H 8cm X B 12 cm x L 30cm..

Excl. BTW: € 3,95 Excl. BTW: € 3,95

Nagelstyliste armsteun met hartjes

Armsteun Afmetingen : H 8cm X B 12 cm x L 30cm..

Excl. BTW: € 2,95 Excl. BTW: € 2,95