Menu
Winkelwagen

KIS Oxy-Creme

KIS Oxy-Creme
Brand: KIS
Registreer als VIP en krijg een nog scherpere prijs voor dit product!Kis D-MI Lotion 1,9% 1000ml Omschrijving Kis Oxy-Creme DMI 1,9% 1000ml is een waterperoxide op crème basis die gemakkelijk te mengen en op te brengen is. Deze crème zorgt voor een oogverblindend kleurresultaat e..
€ 15,90
Brand: KIS
Registreer als VIP en krijg een nog scherpere prijs voor dit product!KIS Oxy Cream 12% 1000mlOmschrijvingEen eenvoudig te mengen en op te brengen ontwikkelcrème met vochtinbrengende ingrediënten ter bescherming van haar en huid.De Kis Oxycrème is een eenvoudig te mengen en op te brengen waterst..
€ 14,90
Brand: KIS
Registreer als VIP en krijg een nog scherpere prijs voor dit product!KIS Oxy Cream 3% 1000mlOmschrijvingEen eenvoudig te mengen en op te brengen ontwikkelcrème met vochtinbrengende ingrediënten ter bescherming van haar en huid.De Kis Oxycrème is een eenvoudig te mengen en op te brengen watersto..
€ 14,90
Brand: KIS
Registreer als VIP en krijg een nog scherpere prijs voor dit product!KIS Oxy Cream 6% 1000mlOmschrijvingEen eenvoudig te mengen en op te brengen ontwikkelcrème met vochtinbrengende ingrediënten ter bescherming van haar en huid.De Kis Oxycrème is een eenvoudig te mengen en op te brengen watersto..
€ 14,90
Brand: KIS
Registreer als VIP en krijg een nog scherpere prijs voor dit product!KIS Oxy Cream 9% 1000mlOmschrijvingEen eenvoudig te mengen en op te brengen ontwikkelcrème met vochtinbrengende ingrediënten ter bescherming van haar en huid.De Kis Oxycrème is een eenvoudig te mengen en op te brengen watersto..
€ 14,90
1 - 5 van 5 (1 pagina's)