Menu
Winkelwagen

KIS Oxy-Creme

KIS Oxy-Creme
Brand: KIS
Registreer als VIP en krijg een nog scherpere prijs voor dit product!Kis D-MI Lotion 1,9% 1000ml Omschrijving Kis Oxy-Creme DMI 1,9% 1000ml is een waterperoxide op crème basis die gemakkelijk te mengen en op te brengen is. Deze crème zorgt voor een oogverblindend kleurresultaat e..
€ 15,90
Brand: KIS
KIS Oxy Cream 12% 1000mlOmschrijvingEen eenvoudig te mengen en op te brengen ontwikkelcrème met vochtinbrengende ingrediënten ter bescherming van haar en huid.De Kis Oxycrème is een eenvoudig te mengen en op te brengen waterstofperoxide ontwikkelcrème met vochtinbrengende ingrediënten ter beschermin..
€ 7,40
Brand: KIS
KIS Oxy Cream 3% 1000mlOmschrijvingEen eenvoudig te mengen en op te brengen ontwikkelcrème met vochtinbrengende ingrediënten ter bescherming van haar en huid.De Kis Oxycrème is een eenvoudig te mengen en op te brengen waterstofperoxide ontwikkelcrème met vochtinbrengende ingrediënten ter bescherming..
€ 7,40
Brand: KIS
KIS Oxy Cream 6% 1000mlOmschrijvingEen eenvoudig te mengen en op te brengen ontwikkelcrème met vochtinbrengende ingrediënten ter bescherming van haar en huid.De Kis Oxycrème is een eenvoudig te mengen en op te brengen waterstofperoxide ontwikkelcrème met vochtinbrengende ingrediënten ter bescherming..
€ 7,40
Brand: KIS
KIS Oxy Cream 9% 1000mlOmschrijvingEen eenvoudig te mengen en op te brengen ontwikkelcrème met vochtinbrengende ingrediënten ter bescherming van haar en huid.De Kis Oxycrème is een eenvoudig te mengen en op te brengen waterstofperoxide ontwikkelcrème met vochtinbrengende ingrediënten ter bescherming..
€ 7,40
1 - 5 van 5 (1 pagina's)