Menu
Winkelwagen

Vapozone

Vapozone
Vapozone - Dubbele Kop - Hot & Cold Spray Vapozone - Dubbele Kop - Hot & Cold Spray
Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar
Vapozone - Dubbele kop - Hot & Cold SprayProductbeschrijving:Vermogen: 800 WSpuittype: dubbele buis warm en koudSproeitijd: koude spray gedurende 10 seconden. Hete spray gedurende 3 tot 5 minuten.Veilig volume van de thermospray, 680 ml.Veilig volume van de koudwatertank 600 ml.Afmetingen:T..
€ 99,95
Model: -
Vapozone Basic-5020Multifunctionele vapozone met warme stoom en ozon, gemonteerd op een statief met verstelbare hoogte. Dit apparaat is een onmisbaar apparaat in elke schoonheidssalon. Met zijn verstelbare hoogte kunt u altijd de juiste positie kiezen voor de gegeven behandelingen, en met zijn schak..
€ 129,95
Vapozone Beauty C2 Vapozone Beauty C2
Later leverbaar Later leverbaar
Model: -
Vapozone Beauty C2Multifunctionele Vapozone met hete stoom en ozon. De beker is gemonteerd op een in hoogte verstelbare standaard. Dit apparaat is een onmisbaar apparaat in elke schoonheidssalon.Wat doet de vapozone:Desinfecteert de huidHet opent de poriën in de huidDe stoom dringt de pori..
€ 89,95
Model: -
LET OP: VOORDAT U DE Q FOR LIFE GEBRUIKT MOET U DE EERSTE KEER HET APPARAAT GEBRUIKEN MET GEWOON LEIDINGWATER. DAARNA MOET U GEDEMINERALISEERD WATER BLIJVEN GEBRUIKEN.De Q for Life vap is een degelijke vap met ozonfunctie.Deze vap heeft een krachtige damppluim, tevens is deze vap heel makkelijk in h..
€ 89,95
1 - 4 van 4 (1 pagina's)