Menu
Winkelwagen

Face Cover

Face Cover
Brand: BCE
Vierkante face covers voor massagestoel-bed: Zwart 100stHoofdsteun disposable doekjes / covers voor massagestoel of massagetafelDeze wegwerp hoofdsteun doekjes passen door hun universele vorm en maat op elke massagestoel of massagetafel.De doekjes zijn gemaakt van absorberend papier van zachte en h..
€ 7,95
Model: -
Hoofdsteun disposable doekjes / covers voor massagestoel. Deze wegwerp hoofdsteunovertrekken passen door hun universele vorm en maat op elke massagestoel of massagetafel. De hoesjes zijn gemaakt van absorberend papier van zachte en hypoallergene kwaliteit. Onmisbaar voor elke behandelstoel of ..
€ 6,95
Model: -
Hoofdsteun disposable doekjes / covers voor massagestoel.Deze wegwerp hoofdsteunovertrekken passen door hun universele vorm en maat op elke massagestoel of massagetafel.De doekjes zijn gemaakt van absorberend papier van zachte en hypoallergene kwaliteit.Onmisbaar voor elke behandelstoel of massageta..
€ 6,95
Model: -
Doekjes om de patiënt te beschermenIdeaal om instrumenten op te leggen tijdens de behandeling.Waterdicht, hoge weerstand en sterk met halslijnSpeciaal voor de medische, tandheelkundige en schoonheidsindustrie200stuks40cm bij 60 cm..
€ 12,95
1 - 4 van 4 (1 pagina's)