Menu
Winkelwagen

Dappen Dish

Dappen Dish

Dappen Dish

Is een van glas of steen gemaakte dippotje.

De dappenglaasje / dappendish is voor acryl liquide (monomeer, vloeistof) en andere vloeistoffen, 

zoals, penseelreiniger, nagellak remover etc.

Maar ook voor het mengen van wenkbrauwverf etc.

Verkrijgbaar in vele kleuren en maten.

Dappen Dish Kroon ColorEen glazen dappenglaasje / dappendish voor acryl liquide (monomeer, vloeistof) en andere vloeistoffen, zoals, penseelreiniger, nagellak remover etc.Glazen dappendish gemaakt van glas van een goede kwaliteit, maar er moet ook voorzichtig mee om worden gegaan.Met een handig..
€ 4,95
Dappen Dish Kroon Gold Een glazen dappenglaasje / dappendish voor acryl liquide (monomeer, vloeistof) en andere vloeistoffen, zoals, penseelreiniger, nagellak remover etc.Glazen dappendish gemaakt van glas van een goede kwaliteit, maar er moet ook voorzichtig mee om worden gegaan.Met een h..
€ 4,95
Dappen Dish Piramide Color Een glazen dappenglaasje / dappendish voor acryl liquide (monomeer, vloeistof) en andere vloeistoffen, zoals, penseelreiniger, nagellak remover etc.Glazen dappendish gemaakt van glas van een goede kwaliteit, maar er moet ook voorzichtig mee om worden gegaan.Met e..
€ 4,95
Dappen Dish Rond ColorEen glazen dappenglaasje / dappendish voor acryl liquide (monomeer, vloeistof) en andere vloeistoffen, zoals, penseelreiniger, nagellak remover etc.Glazen dappendish gemaakt van glas van een goede kwaliteit, maar er moet ook voorzichtig mee om worden gegaan.Met een handige..
€ 4,95
Dappen Dish Vierkant ColorEen glazen dappenglaasje / dappendish voor acryl liquide (monomeer, vloeistof) en andere vloeistoffen, zoals, penseelreiniger, nagellak remover etc.Glazen dappendish gemaakt van glas van een goede kwaliteit, maar er moet ook voorzichtig mee om worden gegaan.Met een han..
€ 4,95
Dappendish Meng Glas Kroon - ClearDappendish mengglas in de vorm van een koon te gebruiken voor acryl liquid of als penseelhouderVereenvoudigt het mengen van acrylpoeder met acrylliquid.Ook geschikt voor nagellak remover, penseel reiniger, desinfectans, acryl verf, nagellak.Gemaakt van transparant g..
€ 2,95
Dappendish Meng Glas Kroon - GoldDappendish mengglas in de vorm van een koon te gebruiken voor acryl liquid of als penseelhouderVereenvoudigt het mengen van acrylpoeder met acrylliquid.Ook geschikt voor nagellak remover, penseel reiniger, desinfectans, acryl verf, nagellak.Gemaakt van transparant gl..
€ 4,10
Dappendish Meng Glas Kroon - ParelmoerDappendish mengglas in de vorm van een koon te gebruiken voor acryl liquid of als penseelhouderVereenvoudigt het mengen van acrylpoeder met acrylliquid.Ook geschikt voor nagellak remover, penseel reiniger, desinfectans, acryl verf, nagellak.Gemaakt van transpara..
€ 3,10
Dappendish - Dappen Dish basic Dappendish mengglas basic te gebruiken voor acryl liquid of als penseelhouderVereenvoudigt het mengen van acrylpoeder met acrylliquid.Ook geschikt voor nagellak remover, penseel reiniger, desinfectans, acryl verf, nagellak,voor het mengen van wimper/wenbrauwverf -..
€ 0,79
Dappendish - Dappen Dish basic met dekselDappendish mengglas basic met deksel te gebruiken voor acryl liquid of als penseelhouderVereenvoudigt het mengen van acrylpoeder met acrylliquid.Ook geschikt voor nagellak remover, penseel reiniger, desinfectans, acryl verf, nagellak,voor het mengen van wimpe..
€ 1,95
Dappendish - Dappen Dish mat glas / frosted glas met dekselDappendish mengglas mat glas / frosted glas met deksel te gebruiken voor acryl liquid of als penseelhouderVereenvoudigt het mengen van acrylpoeder met acrylliquid.Ook geschikt voor nagellak remover, penseel reiniger, desinfectans, acryl verf..
€ 3,25
1 - 12 van 22 (2 pagina's)