Menu
Winkelwagen

Professionele hars in blik

Professionele hars in blik


Professionele hars in blik.

De hars is verkrijgbaar in diverse soorten en zowel in 400ml als 800ml.

Deze zijn zowel in honing , azuleen en pink te koop.

Flying Azuleen Hars in blik 800ml
Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar
Brand: Flying Model: -
Flying Azuleen hars in blik 800ml Ideaal voor de gevoelige huid en normale haren, onze Azuleen hars is ideaal voor een perfecte ontharingservaring. Minimaliseert allergische reacties en verwijdert hardnekkige haren volledig. Met een houdbaarheid tot wel 4 weken.Hoe te g..
€ 7,70
Flying Chlorophyll Hars in blik 800ml
Later leverbaar Later leverbaar
Brand: Flying Model: -
Flying Chlorophyll hars in blik 800ml Ideaal voor de gevoelige huid en normale haren, deze Chlorophyll hars is ideaal voor een perfecte ontharingservaring. Minimaliseert allergische reacties en verwijdert hardnekkige haren volledig. Met een houdbaarheid tot wel 4 weken.H..
€ 9,95
Brand: Flying Model: -
Flying Flowers Hars in blik 800mlDeze aangename bloemengeur ingeblikte hars voor de gevoelige huid om ongewenste haren te verwijderen.De actieve formule die verrijkt is met aloë-extract die een gunstige eigenschap heeft op de huid.Er is een harsstrip nodig om de hars te gebruiken, Verwij..
€ 9,95
Brand: Flying Model: -
Flying Mediterranean Bio hars in blik 800ml Ideaal te gebruiken voor alle huidtypes, vooral voor de gevoelige huid van het gezicht en gevoelige zones.Deze hars is geschikt voor alle haartypes van extra sterk tot dun haar Minimaliseert allergische reacties en verwijdert hardnekkige har..
€ 9,95
Flying Micromica Hars in blik 400ml
Later leverbaar Later leverbaar
Brand: Flying Model: -
Flying Micromica Hars in blik 400mlHypoallergene zijdeachtige ingeblikte hars voor de gevoelige huid om ongewenste haren te verwijderen.Met deze hypoallergene hars kunt u met maximaal comfort en maximale ontharingsefficiëntie op de gevoelige huid werken. Er is een harsstrip nodig om d..
€ 4,95
Brand: Flying Model: -
Flying Titanium Pink Hars in blik 400mlPink titaniumdioxide ingeblikte hars voor alle huidtypes zelfs de gevoelige huid om ongewenste haren te verwijderen.Met deze hars kunt u met maximaal comfort en maximale ontharingsefficiëntie op de gevoelige huid werken. De hars heeft een goede..
€ 4,95
Brand: Flying Model: -
Flying Titanium Pink Hars in blik 800mlPink titaniumdioxide ingeblikte hars voor alle huidtypes zelfs de gevoelige huid om ongewenste haren te verwijderen.Met deze hars kunt u met maximaal comfort en maximale ontharingsefficiëntie op de gevoelige huid werken. De hars heeft een goede..
€ 9,00
Flying Top Silky Hars in blik 400ml
Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar
Brand: Flying Model: -
Flying Top Silky Hars in blik 400mlZijdeachtige ingeblikte hars voor de gevoelige huid om ongewenste haren te verwijderen.Met deze zijdeachtige hars kunt u met maximaal comfort en maximale ontharingsefficiëntie op de gevoelige huid werken. Er is een harsstrip nodig om de hars te gebru..
€ 4,95
Brand: Flying Model: -
Flying Zink Hars in blik 400mlDeze romige parelmoer kleurige ingeblikte hars voor de oudere huid om ongewenste haren te verwijderen.Met deze hypoallergene hars kunt u met maximaal comfort en maximale ontharingsefficiëntie op de wat oudere huid werken. De hars is uitermate geschikt v..
€ 4,95
Brand: Xanitalia
Xanitalia Chlorophyll hars in blik 800ml Ideaal voor de gevoelige huid en normale haren, deze Chlorophyll hars is ideaal voor een perfecte ontharingservaring. Minimaliseert allergische reacties en verwijdert hardnekkige haren volledig. Met een houdbaarheid tot wel 4 weken.Hoe te ..
€ 9,95
Brand: Alveola
Hars in blik 800ml: Elastic Yellow (Elastisch gele hars/honing)Elastisch gele hars in blik met een elastisch ontwerp, ontwikkeld voor de normale huid, voor het verwijderen van ongewenst haar.Vóór gebruik moet het in een traditionele harsverwarmer van 800 ml tot de juiste temperatuur worden verwarmd,..
€ 11,95
Brand: Xanitalia Model: -
Hars in blik 800ml: Honing Met onze traditionele 800 ml hars in blik kunt u genieten van klassieke ontharing met warme hars. Met een ideale hars voor de normale huid en normale haren, kun je gemakkelijk ongewenste haren verwijderen en tot 1 maand genieten van het onberispelijk gladde ..
€ 9,95
1 - 12 van 13 (2 pagina's)