Menu
Winkelwagen

Slijpkapjes/schuurrolletjes

Slijpkapjes/schuurrolletjes
Pedicure slijpkapjes Ø 10 mm - 10 stuks BruinProduct omschrijving:Door hun vorm en grootte zijn ze ideaal voor het verwijderen van eelt en het voorbereiden van de voetzool. Ook fijnere gradaties (vanaf 180) kunnen worden gebruikt om de huid glad te maken.De uitzonderlijke kwaliteit zorgt voor w..
€ 3,45
Pedicure slijpkapjes Ø 13 mm - 10 stuks BruinProduct omschrijving:Door hun vorm en grootte zijn ze ideaal voor het verwijderen van eelt en het voorbereiden van de voetzool. Ook fijnere gradaties (vanaf 180) kunnen worden gebruikt om de huid glad te maken.De uitzonderlijke kwaliteit zorgt voor w..
€ 3,95
Pedicure slijpkapjes Ø 13 mm - 10 stuks ZwartProduct omschrijving:Door hun vorm en grootte zijn ze ideaal voor het verwijderen van eelt en het voorbereiden van de voetzool. Ook fijnere gradaties (vanaf 180) kunnen worden gebruikt om de huid glad te maken.De uitzonderlijke kwaliteit zorgt voor w..
€ 3,95
Pedicure slijpkapjes Ø 16 mm - 10 stuks BruinProduct omschrijving:Door hun vorm en grootte zijn ze ideaal voor het verwijderen van eelt en het voorbereiden van de voetzool. Ook fijnere gradaties (vanaf 180) kunnen worden gebruikt om de huid glad te maken.De uitzonderlijke kwaliteit zorgt voor w..
€ 4,45
Pedicure slijpkapjes Ø 5 mm - 10 stuks BruinProduct omschrijving:Door hun vorm en grootte zijn ze ideaal voor het verwijderen van eelt en het voorbereiden van de voetzool. Ook fijnere gradaties (vanaf 180) kunnen worden gebruikt om de huid glad te maken.De uitzonderlijke kwaliteit zorgt voor we..
€ 2,45
Pedicure slijpkapjes Ø 7 mm - 10 stuks BruinProduct omschrijving:Door hun vorm en grootte zijn ze ideaal voor het verwijderen van eelt en het voorbereiden van de voetzool. Ook fijnere gradaties (vanaf 180) kunnen worden gebruikt om de huid glad te maken.De uitzonderlijke kwaliteit zorgt voor we..
€ 2,95
Model: -
Slijpkaphouder voor schuurrolletjes met rechte open top 7mmDe Slijpkapjes Houder heeft een diameter van 7 mm. De diameter van de metalen klemspindel die in de klem van de freeshandgreep steken is 2,35 mm, wat de standaard is op de europese-markt.De metalen kap wordt gebruikt voor het beves..
€ 1,50
Model: -
Slijpkaphouder voor schuurkapjes met ronde top 10mmDe Slijpkapjes Houder heeft een diameter van 10 mm. De diameter van de metalen klemspindel die in de klem van de freeshandgreep steken is 2,35 mm, wat de standaard is op de europese-markt.De rubberen kap wordt gebruikt voor het bevestigen ..
€ 1,75
Model: -
Slijpkaphouder voor schuurkapjes met ronde top 13mmDe Slijpkapjes Houder heeft een diameter van 13 mm. De diameter van de metalen klemspindel die in de klem van de freeshandgreep steken is 2,35 mm, wat de standaard is op de europese-markt.De rubberen kap wordt gebruikt voor het bevestigen ..
€ 1,95
Model: -
Slijpkaphouder voor schuurkapjes met ronde top 16mmDe Slijpkapjes Houder heeft een diameter van 16 mm. De diameter van de metalen klemspindel die in de klem van de freeshandgreep steken is 2,35 mm, wat de standaard is op de europese-markt.De rubberen kap wordt gebruikt voor het bevestigen ..
€ 2,15
Model: -
Slijpkaphouder- schuurkapjes met ronde top 5mmDe Slijpkapjes Houder heeft een diameter van 5 mm. De diameter van de metalen klemspindel die in de klem van de freeshandgreep steken is 2,35 mm, wat de standaard is op de europese-markt.De rubberen kap wordt gebruikt voor het bevestigen van sc..
€ 1,35
Model: -
Slijpkaphouder- schuurkapjes met ronde top 7mmDe Slijpkapjes Houder heeft een diameter van 7 mm. De diameter van de metalen klemspindel die in de klem van de freeshandgreep steken is 2,35 mm, wat de standaard is op de europese-markt.De rubberen kap wordt gebruikt voor het bevestigen van sc..
€ 1,55
1 - 12 van 15 (2 pagina's)