Menu
Winkelwagen

Fraisen - Frezen - Bitjes

Fraisen - Frezen - Bitjes
Tungsten Frais / Frees - Barrel Ball Top MHardmetalen frees met een rainbowlaag gemaakt van de meest resistente en taaiste materialen.Dankzij de hoge kwaliteit staal is de snijfrais temperaatuurbestendig en warmt hij niet op tijdens het gebruik.De frais geeft maximale efficiëntie, comfort en werksne..
€ 5,95
Tungsten Frais / Frees - Barrel Smooth Top MHardmetalen frees met een rainbowlaag gemaakt van de meest resistente en taaiste materialen.Dankzij de hoge kwaliteit staal is de snijfrais temperaatuurbestendig en warmt hij niet op tijdens het gebruik.De frais geeft maximale efficiëntie, comfort en werks..
€ 5,95
Tungsten Frais / Frees - Kobalt Flame MHardmetalen frees met een kobaltlaag gemaakt van de meest resistente en taaiste materialen.Dankzij de hoge kwaliteit staal is de snijfrais temperaatuurbestendig en warmt hij niet op tijdens het gebruik.De frais geeft maximale efficiëntie, comfort en werksnelhei..
€ 5,95
Tungsten Frais / Frees - Middle Flame F (T)Hardmetalen frees met een rainbowlaag gemaakt van de meest resistente en taaiste materialen.Dankzij de hoge kwaliteit staal is de snijfrais temperaatuurbestendig en warmt hij niet op tijdens het gebruik.De frais geeft maximale efficiëntie, comfort en werksn..
€ 5,95
Tungsten Frais / Frees - Rainbow Flame MHardmetalen frees met een rainbowlaag gemaakt van de meest resistente en taaiste materialen.Dankzij de hoge kwaliteit staal is de snijfrais temperaatuurbestendig en warmt hij niet op tijdens het gebruik.De frais geeft maximale efficiëntie, comfort en werksnelh..
€ 5,95
Tungsten Frais / Frees - Small Cone MHardmetalen frees met een rainbowlaag gemaakt van de meest resistente en taaiste materialen.Dankzij de hoge kwaliteit staal is de snijfrais temperaatuurbestendig en warmt hij niet op tijdens het gebruik.De frais geeft maximale efficiëntie, comfort en werksnelheid..
€ 5,95
1 - 6 van 6 (1 pagina's)