Menu
Winkelwagen

Harsproducten

Harsproducten
Model: -
Leeg harsblik 400ml te gebruiken voor o.a. harsbrokken of waxkorrels, daarna af te sluiten met de hersluitbare deksel...
€ 1,55
Model: -
Leeg harsblik 800ml te gebruiken voor o.a. harsbrokken of waxkorrels, daarna af te sluiten met de hersluitbare deksel...
€ 1,65
Model: -
Papieren beschermring ter bescherming van harspotverwarmer bij het gebruik van de harsblikken.Binnendoorsnede 10 cm.Kan gebruikt worden bij de 400ml, 500 ml en 800 ml blikken in het assortiment...
€ 2,95
Brand: Alveola Model: -
Harspatroon Aloë Vera met vaste brede roller 100ml Aloë Vera harspatroon met brede rollerkop voor de gevoelige, allergiegevoelige huid en matig sterke haren. Aloë Vera kalmeert de huid en reduceert roodheid.Zeer geschikt voor het gebruik op armen, benen, oksels, borst en rug.Voor gebruik i..
€ 1,39
Brand: Alveola Model: -
Harspatroon Azuleen met vaste brede roller 100ml  Azuleen harspatroon met brede rollerkop voor de gevoelige huid en normale haren. Azuleen olie kalmeert de huid en reduceert roodheid, zeer geschikt voor gebruik op benen, armen. borst en rug.Voor gebruik is een harsverwarmer verei..
€ 1,39
Brand: Alveola Model: -
Harspatroon Azuleen met vaste medium roller 100ml Azuleen harspatroon met medium rollerkop voor de gevoelige huid en normale haren. Azuleen olie kalmeert de huid en reduceert roodheid, zeer geschikt voor gebruik op benen, armen. borst en rug.Voor gebruik is een harsverwarmer vereist, die m..
€ 1,39
Brand: Alveola Model: -
Harspatroon Chocolade met vaste brede roller 100ml Chocolade harspatroon op basis van titaniumdioxide met een brede rollerkop voor de gevoelige huid en middelsterke haren. Met cacao en plantaardige oliën voor de gevoelige, droge huid en normale haartjes.Het cacao-extract werkt antibac..
€ 1,39
Brand: Alveola Model: -
Harspatroon Talc met vaste brede roller 100mlHarspatroon Talc met brede roller, voor overgevoelige huid en intieme delen. Met extra grip, zodat het ook effectief en voorzichtig sterke haren verwijdert. Ideaal voor de gevoelige en geïrriteerde huid met sterke haren.Talk geeft een betere gri..
€ 1,39
Brand: Alveola Model: -
Harspatroon Men met vaste brede roller 100mlTitaandioxide harspatroon met brede rollerkop met een speciale formule ontwikkeld voor sterk haar bij mannen.Het hecht ook goed aan kortere en langere haren en verwijdert ze effectief.Voor gebruik is een harsverwarmer vereist, die moet worden gebruikt om d..
€ 1,39
Brand: Alveola Model: -
Harspatroon White met vaste brede roller 100mlTitaandioxide harspatroon (White) met brede rollerkop voor overgevoelige huid en intieme delen.Het heeft een uitstekende hechting, waardoor het ook effectief en voorzichtig sterke haren verwijdert.Voor gebruik is een harsverwarmer vereist, die moet worde..
€ 1,39
Brand: Alveola Model: -
Harspatroon Honing met vaste brede roller 100ml Honing harspatroon met brede rollerkop voor normale huid.Zeer geschikt voor gebruik op het gelaat.Het honing-harspatroon sluit de poriën zeer snel.Heeft tevens een sterke antibacteriële werking en is daardoor een prima keuze voor mensen die n..
€ 1,39
Brand: Alveola Model: -
Harspatroon Honing met vaste medium roller 100ml Honing harspatroon met medium rollerkop voor normale huid. Zeer geschikt voor gebruik op het gelaat.Het honing-harspatroon sluit de poriën zeer snel.Heeft tevens een sterke antibacteriële werking en is daardoor een prima keuze voor mens..
€ 1,39
1 - 12 van 121 (11 pagina's)