Menu
Winkelwagen

Maskerkwasten

Maskerkwasten
Model: -
Vlak, zuiver wit varkenshaar, roestvrij zilveren ring, beige plastic handvat...
€ 4,80
Model: -
Hars Masker Kwast GrootAfmeting kwastharen: 27mm..
€ 4,95
Model: -
Hars Masker Kwast KleinAfmeting kwastharen: 20mm..
€ 3,95
Lichaams Penseel Kattentong Lange Steel - Maat 10Lichaams Penseel in de vorm van een kattentong met lange steel voor lichaamsbehandelingen.Afmeting van de steel: 29cmAfmeting van de haren: 22mmSynthetisch HaarMaat 10..
€ 0,99
Lichaams Penseel Kattentong Lange Steel - Maat 12Lichaams Penseel in de vorm van een kattentong met lange steel voor lichaamsbehandelingen.Afmeting van de steel: 29cmAfmeting van de haren: 30mmSynthetisch HaarMaat 12..
€ 0,99
Lichaams Penseel Kattentong Lange Steel - Maat 2Lichaams Penseel in de vorm van een kattentong met lange steel voor lichaamsbehandelingen.Afmeting van de steel: 27cmAfmeting van de haren: 14mmSynthetisch HaarMaat 2..
€ 0,99
Lichaams Penseel Kattentong Lange Steel - Maat 4Lichaams Penseel in de vorm van een kattentong met lange steel voor lichaamsbehandelingen.Afmeting van de steel: 27.5cmAfmeting van de haren: 15mmSynthetisch HaarMaat 4..
€ 0,99
Lichaams Penseel Kattentong Lange Steel - Maat 6Lichaams Penseel in de vorm van een kattentong met lange steel voor lichaamsbehandelingen.Afmeting van de steel: 28cmAfmeting van de haren: 16mmSynthetisch HaarMaat 6..
€ 0,99
Lichaams Penseel Kattentong Lange Steel - Maat 8Lichaams Penseel in de vorm van een kattentong met lange steel voor lichaamsbehandelingen.Afmeting van de steel: 28.5cmAfmeting van de haren: 20mmSynthetisch HaarMaat 8..
€ 0,99
Maskerkwast - WitVeelzijdig kwast voor het aanbrengen van o.a. maskers, algenmaskers, paraffinemasker.De kwast kan ook gebruikt worden om stof te verwijderen tijdens manicure.Afmetingen:Lengte totaal 16cmLengte haren 2cm..
€ 1,95
Maskerkwast - Wit-RozeVeelzijdig kwast voor het aanbrengen van o.a. maskers, algenmaskers, paraffinemasker.De kwast kan ook gebruikt worden om stof te verwijderen tijdens manicure.Afmetingen:Lengte totaal 14cmLengte haren 2cm..
€ 0,99
Reinigingsborstel - Cleanser Brush - Wimperextension BrushDeze borstel is speciaal ontworpen voor wimper- en gezichtshuid.en helpt u bij het reinigen van vuil, talg, wimper- en make-uprestenDiepe reiniging van wimpers, ogen en lippen.De kwast is voorzien ultrafijn microvezel zacht haar, en verminder..
€ 1,20
1 - 12 van 17 (2 pagina's)