Menu
Winkelwagen

Maskerkwasten

Maskerkwasten
Model: -
Vlak, zuiver wit varkenshaar, roestvrij zilveren ring, beige plastic handvat...
€ 4,80
Model: -
Hars Masker Kwast GrootAfmeting kwastharen: 27mm..
€ 4,95
Model: -
Hars Masker Kwast KleinAfmeting kwastharen: 20mm..
€ 3,95
Maskerkwast - WitVeelzijdig kwast voor het aanbrengen van o.a. maskers, algenmaskers, paraffinemasker.De kwast kan ook gebruikt worden om stof te verwijderen tijdens manicure.Afmetingen:Lengte totaal 16cmLengte haren 2cm..
€ 1,95
Maskerkwast - Wit-RozeVeelzijdig kwast voor het aanbrengen van o.a. maskers, algenmaskers, paraffinemasker.De kwast kan ook gebruikt worden om stof te verwijderen tijdens manicure.Afmetingen:Lengte totaal 14cmLengte haren 2cm..
€ 0,99
Siliconen Maskerkwast MA-04-1 WitGeschikt voor het aanbrengen van een gezichtsmasker, peeling, serum en andere huidverzorgingsproducten.Makkelijk om dunne lagen huidverzorgingsproducten gelijkmatig aan te brengen.De maskerborstel is gemaakt van zachte siliconen en is geschikt voor alle huidtypes.&nb..
€ 0,99
Siliconen Maskerkwast MA-04-2 LichtgeelGeschikt voor het aanbrengen van een gezichtsmasker, peeling, serum en andere huidverzorgingsproducten.Makkelijk om dunne lagen huidverzorgingsproducten gelijkmatig aan te brengen.De maskerborstel is gemaakt van zachte siliconen en is geschikt voor alle huidtyp..
€ 0,99
Siliconen Maskerkwast MA-04-3 MintGeschikt voor het aanbrengen van een gezichtsmasker, peeling, serum en andere huidverzorgingsproducten.Makkelijk om dunne lagen huidverzorgingsproducten gelijkmatig aan te brengen.De maskerborstel is gemaakt van zachte siliconen en is geschikt voor alle huidtypes.&n..
€ 0,99
Siliconen Maskerkwast MA-04-4 RozeGeschikt voor het aanbrengen van een gezichtsmasker, peeling, serum en andere huidverzorgingsproducten.Makkelijk om dunne lagen huidverzorgingsproducten gelijkmatig aan te brengen.De maskerborstel is gemaakt van zachte siliconen en is geschikt voor alle huidtypes.&n..
€ 0,99
Siliconen Maskerkwast MA-04-5 ZwartGeschikt voor het aanbrengen van een gezichtsmasker, peeling, serum en andere huidverzorgingsproducten.Makkelijk om dunne lagen huidverzorgingsproducten gelijkmatig aan te brengen.De maskerborstel is gemaakt van zachte siliconen en is geschikt voor alle huidtypes.&..
€ 0,99
1 - 10 van 10 (1 pagina's)