Menu
Winkelwagen

Dental Towels Pak of rol

Dental Towels Pak of rol

De dental towels (patiënten servetten) bestaan uit 3 lagen, waarvan 2 lagen papier en 1 laag polyethyleen.


3-laags onderlegger papier/plastic voor opvangen vloeistof tijdens het frezen met de nattechniek motor

Verkrijgbaar in 6 kleuren: Wit, Zwart, Roze, Lavendel, Groen en Blauw


Model: -
Dental Towels: Pak 50stDental towels zijn onderleggers van papier met een laagje plastic voor het opvangen van de spray vloeistof tijdens het natfrezen met uw pedicuremotor.Maatvoering Dental towel: ca.45x48 cmKenmerken:Goede bescherming door 3 lagen papier en 1 laag PolyethyleenStevig en biedt een ..
€ 1,99
Model: -
Dental towels zijn onderleggers van papier met een laagje plastic voor het opvangen van de spray vloeistof tijdens het natfrezen met uw pedicuremotor.Maatvoering Dental towel: ca.45x48 cmKenmerken:Goede bescherming door 3 lagen papier en 1 laag PolyethyleenStevig en biedt een hoge weerstand tegen sc..
€ 14,95
Model: -
Dental towels zijn onderleggers van papier met een laagje plastic voor het opvangen van de spray vloeistof tijdens het natfrezen met uw pedicuremotor.Maatvoering Dental towel: ca.35x48 cmKenmerken:Goede bescherming door 1 laag papier en 1 laag PolyethyleenStevig en biedt een hoge weerstand tegen sch..
€ 4,49
Model: -
Dental Towel op rol klein Deze Dental towels op rol zijn opgebouwd uit 2 lagen, 1 laag tissue en 1 laag PE, en heeft de eigenschap van een snelle opname van vloeistoffen.De laag PE beschermt uw kleding, handdoeken en uw meubilair.Ook geschikt als onderlegdoek voor de behandelingsinstrumenten.Afmetin..
€ 2,95
Model: -
Dental Towel op rol groot Deze Dental towels op rol zijn opgebouwd uit 2 lagen, 1 laag tissue en 1 laag PE, en heeft de eigenschap van een snelle opname van vloeistoffen.De laag PE beschermt uw kleding, handdoeken en uw meubilair.Ook geschikt als onderlegdoek voor de behandelingsinstrumenten.Afmetin..
€ 4,95
1 - 5 van 5 (1 pagina's)