Menu
Winkelwagen

Kis Perm - KeraWave

Kis Perm - KeraWave


Brand: KIS
Registreer als VIP en krijg een nog scherpere prijs voor dit product!KIS KeraFix 1000ml ProductomschrijvingKIS is een merk dat werkt van binnenuit. Bij de ontwikkeling van de producten van KIS wordt maar één doel voor ogen gehouden: maximaal haarherstel met een minimum aan verzwarende..
€ 10,00
Brand: KIS
KIS KeraWave Nr. 0 1000mlProductomschrijvingKIS KeraWave 0 is een krachtige wave voor een langdurige omvorming van gesloten haar. Voor elk haartype is er een permanent beschikbaar. De KIS KeraWave 0 is bedoeld voor het permanenten van gesloten en moeilijk te permanenten haar. Wikkel h..
€ 14,50
Brand: KIS
KIS KeraWave Nr. 1 1000ml ProductomschrijvingDe KIS KeraWave 1 1000ml is een krachtige permanent vloeistof van de KIS KeraWave lijn. De KeraWave 1 is geschikt voor normaal haar. De vloeistof zorgt voor een langdurige omvorming van het haar. De KIS KeraWave zorgt voor krachtige kr..
€ 14,50
Brand: KIS
ProductomschrijvingKIS KeraWave 2 is een krachtige wave voor een langdurige omvorming van gekleurd en poreus haar. Voor elk haartype is er een permanent beschikbaar. De KIS KeraWave 2 is bedoeld voor het permanenten van gekleurd en poreus haar. Wikkel het haar om de rollers en gebruik..
€ 14,50
1 - 4 van 4 (1 pagina's)