Menu
Winkelwagen

Harsbrokken

Harsbrokken
Model: -
Hars in tray 1kg: Azuleen Azuleen hars ontwikkeld voor de gevoelige huid om ongewenste haartjes te verwijderen.Azuleen olie kalmeert de huid en reduceert roodheid.Zeer geschikt voor gebruik op benen, armen, borst en rug.Voor gebruik moet het in stukken worden gebroken en in een leeg blikje worden ge..
€ 6,95 € 10,95
Model: -
Hars in tray 1kg: Pink Tio Pink Tio hars voor de zeer gevoelige huid met dunne haartjes die makkelijk breken,en is geschikt voor het harsen van donshaartjesVóór gebruik moet het in stukken worden gebroken en in een leeg blikje worden gedaan, vervolgens met een harsverwarmer op de juiste temperatuur ..
€ 6,95 € 10,95
Brand: Alveola Model: -
Harsbrokken in zak 1kg: Aloë Vera Ontwikkeld voor de gevoelige huid en normale haarsterkte.Het is een traditionele aloë vera schijfhars voor een irritatievrije en zijdezachte huid die tot 1 maand meegaat. Aloë Vera kalmeert de huid en reduceert roodheid.Zeer geschikt voor het gebruik ..
€ 9,95
Brand: Alveola Model: -
Harsbrokken in zak 1kg: Azuleen Een traditionele Azuleen schijfhars ontwikkeld voor de gevoelige huid om ongewenste haartjes te verwijderen.Azuleen olie kalmeert de huid en reduceert roodheid.Zeer geschikt voor gebruik op benen, armen, borst en rug.Voor gebruik moet het in een leeg blikje ..
€ 9,15
Brand: Alveola Model: -
Harsbrokken in zak 1kg: Chocolade Een traditionele schijfhars van titaniumdioxide, ontwikkeld voor de gevoelige huid om ongewenste haren te verwijderen.Met cacao en plantaardige oliën voor de gevoelige, droge huid en normale haartjes.Het cacao-extract werkt antibacterieel en kalmeert die h..
€ 9,15
Brand: Alveola Model: -
Harsbrokken in zak 1kg: Elastic  Elastische schijfhars om ongewenste haren te verwijderen.Ontwikkeld voor de normale huid.Elastische hars lijkt het meest op harde hars, maar wordt dunner aangebracht op de huid dan de traditionele harde hars.Voor gebruik moet het in een leeg blikje wor..
€ 13,95
Brand: Alveola Model: -
Harsbrokken in zak 1kg: Honing Ontwikkeld voor de normale huid, om ongewenste haren te verwijderen.Honing hars sluit de poriën zeer snel.Heeft tevens een sterke antibacteriële werking en is daardoor een prima keuze voor mensen die na het harsen last hebben van irritatie en/of ontsteki..
€ 9,15
Harsbrokken in zak 1kg: Hypoallergeen (Wit)
Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar
Brand: Alveola Model: -
Harsbrokken in zak 1kg: Hypoallergeen (Wit) Met titaniumdioxide verrijkte elastische hars voor de overgevoelige huid en intieme zones.Ontwikkeld voor intieme zones om ongewenste haartjes te verwijderen.Voor gebruik moet het in een leeg blikje worden geplaatst, vervolgens met een harsverwar..
€ 9,95
Harsbrokken in zak 1kg: Pink Tio
Later leverbaar Later leverbaar
Brand: Alveola Model: -
Harsbrokken in zak 1kg: Pink-Tio Elastische schijfhars van titaniumdioxide, ontwikkeld voor de gevoelige huid om ongewenste haren te verwijderen.Voor gebruik moet het in een leeg blikje worden geplaatst, vervolgens met een harsverwarmer tot de juiste temperatuur worden verwarmd e..
€ 9,15
Model: -
Harsschijven in koker 400gr: Honing  Deze harsschijven zijn geschikt voor alle huidtypen en voor de kortste haartjes.Geschikt voor het harsen van bikinilijn, gezicht, oksels en de rest van het lichaam.De honing harsschijven heeft tevens een sterke antibacteriële werking en is daardoor een ..
€ 3,95
Model: -
Harsschijven in koker 500gr: Azuleen Een traditionele Azuleen schijfhars ontwikkeld voor de gevoelige huid om ongewenste haartjes te verwijderen.Azuleen kalmeert de huid en reduceert roodheid, zeer geschikt voor gebruik op het gelaat.Geschikt voor alle huidtypen en normale haartjes.Vo..
€ 7,25
Model: -
Harsschijven in koker 500gr: Chocolade Een traditionele schijfhars van titaniumdioxide, ontwikkeld voor de gevoelige huid om ongewenste haren te verwijderen.Met cacao en plantaardige oliën voor de gevoelige, droge huid en normale haartjes.Het cacao-extract werkt antibacterieel en kalmeert ..
€ 7,25
1 - 12 van 17 (2 pagina's)