Menu
Winkelwagen

Penseelhouder

Penseelhouder
Dappendish Meng Glas Kroon - ClearDappendish mengglas in de vorm van een koon te gebruiken voor acryl liquid of als penseelhouderVereenvoudigt het mengen van acrylpoeder met acrylliquid.Ook geschikt voor nagellak remover, penseel reiniger, desinfectans, acryl verf, nagellak.Gemaakt van transparant g..
€ 2,95
Model: -
Luxe penseelhouder kroon met parelsEen mooie en handige manier om uw penseel netjes op weg te leggen zonder dat deze beschadigd.Penseelhouder in de vorm van een kroon en afgezet met parels.Afmeting:Diameter 6cmKleuren:Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: witzilver - zilver - zilvergoud - goud&nb..
€ 3,95
Penseel houder - Brush Holder - Glazen PenseelhouderGlazen Penseelhouder, ideaal geschikt voor diverse penselen.Materiaal: Helder glasAfmetingen: - Hoogte 7cm- Doorsnede 5.5cm - 6cm..
€ 0,99
Model: -
Penseelhouder Recht voor 5 penselenEen ideale en handige manier om uw penseel netjes op weg te leggen zonder dat deze beschadigd.De penseelhouder biedt plaats voor 5 penselen.Houdt gebruikte penselen schoon en overzichtelijk.Kleuren:Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren: transparant - zilver - gou..
€ 0,99
Professionele Penselen Standaard Standaard voor penselen en andere cosmetische accessoires.Een moderne en professionele standaard voor gel- en acrylborstels, maar natuurlijk ook voor make-upborstels, Het is bij uitstek geschikt als standaard voor het opbergen en drogen van allerlei soorten..
€ 4,95
1 - 5 van 5 (1 pagina's)