Menu
Winkelwagen

Behandelstoel

Behandelstoel
Model: -
Pedicure behandelstoel 3-motorig Productomschrijving:Lengte stoel liggend 172 - 180cmLengte ruggedeelte 84cmLengte zitgedeelte 48cmBreedte zitgedeelte 57cmStoelhoegte min. 75cm max. 98cmLet op!De stoel wordt bezorgd op een pallet, hiervoor worden extra verzendkosten berekend.Er zal een factuur ..
€ 999,00
Manicure Tafel MT02
Alleen in de winkel Alleen in de winkel
Model: -
Manicure Tafel MT02Deze manicure tafel is niet alleen functioneel, maar ook uiterst elegant, dat perfect past bij de inrichting van moderne nagelsalons. De tafel heeft kasten van verschillende afmetingen en kan voorzien worden van een stofafzuiger. Zelfs als de manicure tafel beladen is, i..
€ 379,00
Manicure Tafel MT04 Manicure Tafel MT04
Alleen in de winkel Alleen in de winkel
Model: -
Manicure Tafel MT04Deze manicure tafel is niet alleen functioneel, maar ook uiterst elegant, dat perfect past bij de inrichting van moderne nagelsalons. De tafel heeft kasten van verschillende afmetingen en kan voorzien worden van een stofafzuiger. Zelfs als de manicure tafel beladen is, i..
€ 249,00
Manicure Tafel MT05 Manicure Tafel MT05
Uitverkocht Uitverkocht
Model: -
Manicure Tafel MT05Deze manicure tafel is niet alleen functioneel, maar ook uiterst elegant, dat perfect past bij de inrichting van moderne nagelsalons. De tafel heeft kasten van verschillende afmetingen en kan voorzien worden van een stofafzuiger. Zelfs als de manicure tafel beladen is, i..
€ 349,00
1 - 4 van 4 (1 pagina's)