Menu
Winkelwagen

Behandelstoel

Behandelstoel
1 Motorige Behandelstoel 1 Motorige Behandelstoel
uitverkocht uitverkocht
Model: -
Behandelstoel 1 motorig  is een professionele behandelstoel met veel opties voor een betaalbare prijs. Met een groot aantal beweegbare delen en een kantelfunctie kunt u met deze behandelstoel uitstekend uit de voeten voor verschillende soorten behandelingen en massages.  De kantelfunctie m..
€ 799,00
Hydraulische Behandelstoel met kantelfunctie Hydraulische Behandelstoel met kantelfunctie
Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar
Model: -
Hydraulische Behandelstoel met kantelfunctieSaloninrichting-schoonheidsspecialist-PedicureEen mooie hydraulische behandelstoel met kantel functie (de comfortabele kuipstand ) geschikt voor zowel professionals of starters.De armleuningen zijn afneembaar en er zit een gat in het hoofd gedeelte ideaal ..
€ 529,95
Model: -
Let op!De stoel wordt bezorgd op een pallet, hiervoor worden extra verzendkosten berekend.Er zal een factuur naar u worden verzonden...
€ 999,00
Model: -
Manicure Tafel MT02Deze manicure tafel is niet alleen functioneel, maar ook uiterst elegant, dat perfect past bij de inrichting van moderne nagelsalons. De tafel heeft kasten van verschillende afmetingen en kan voorzien worden van een stofafzuiger. Zelfs als de manicure tafel beladen is, i..
€ 379,00
Model: -
Manicure Tafel MT04Deze manicure tafel is niet alleen functioneel, maar ook uiterst elegant, dat perfect past bij de inrichting van moderne nagelsalons. De tafel heeft kasten van verschillende afmetingen en kan voorzien worden van een stofafzuiger. Zelfs als de manicure tafel beladen is, i..
€ 249,00
Model: -
Manicure Tafel MT05Deze manicure tafel is niet alleen functioneel, maar ook uiterst elegant, dat perfect past bij de inrichting van moderne nagelsalons. De tafel heeft kasten van verschillende afmetingen en kan voorzien worden van een stofafzuiger. Zelfs als de manicure tafel beladen is, i..
€ 349,00
1 - 6 van 6 (1 pagina's)