Menu
Winkelwagen

Stofafzuiger

Stofafzuiger
Nagel afzuiger is een noodzakelijk apparaat in elke nagel salon. Het werken met acryl en gellak veroorzaakt stof die niet gezond is om in te ademen en zich overal nestelt. Deze nagelafzuiger trekt stof direct in de strakke, herbruikbare zak. Op deze manier houden we salon schoon en zorgen we voor onze gezondheid. De zachte kunstlederen bekleding verhoogt het comfort van het gebruik en de elegante look past in elke ruimte.
Model: -
Oplaadbare Nagel Stofafzuiging 80WDeze oplaadbare nagel stofafzuiging met een 80 watt krachtige motor en met sterke zuigkrachtVoorzien van een draaischakelaar en een afneembaar filter die afwasbaar is.Beschrijving:* Kleur: zwart of wit* Vermogen: 80W* Power modus: oplaadbaar in 2 uurKenmerken:* 80W ..
€ 34,95
Model: -
Opvangzak voor nagelstofafzuigingDeze vervanging zak is bestemd voor een inbouwafzuiger met een diagonale afstand van 20 cm. De zakken zijn bijvoorbeeld voor onze inbouw afzuiger wit-originele bestemd. Ook voor andere afzuiging systemen met deze diagonale afstand kunnen deze zakken gebruik..
€ 2,95
Model: -
Opvangzak voor nagelstofafzuigingDeze vervanging zak is bestemd voor een inbouwafzuiger met een diagonale afstand van 10 cm. De zakken zijn bijvoorbeeld voor onze inbouw afzuiger wit-originele bestemd. Ook voor andere afzuiging systemen met deze diagonale afstand kunnen deze zakken gebruik..
€ 1,95
Model: -
Nagelafzuigers zijn een noodzakelijk apparaat in elke schoonheidssalon. Het werken met acryl en gellak veroorzaakt stof die niet gezond is om in te ademen en zich overal nestelt. Deze nagelafzuiger trekt stof direct in de strakke, herbruikbare zak. Op deze manier houden we salon schoon en zorgen we ..
€ 19,95
Model: -
Deze Professionele stofafzuiging roze met 3 motoren is ideaal voor het gebruik voor ambulante nagelstylistes of voor nageltafels zonder inbouw afzuiging. De 2-in-1 Nail Dust Collector is een musthave voor iedere nagelsalon. De Professionele stofafzuiging zuigt het stof van het vijlen van d..
€ 29,95
Professionele stofafzuiging wit 3 motoren Professionele stofafzuiging wit 3 motoren
Later leverbaar Later leverbaar
Model: -
Deze Professionele stofafzuiging wit met 3 motoren is ideaal voor het gebruik voor ambulante nagelstylistes of voor nageltafels zonder inbouw afzuiging. De 2-in-1 Nail Dust Collector is een musthave voor iedere nagelsalon. De Professionele stofafzuiging zuigt het stof van het vijlen van de..
€ 29,95
Model: -
Draadloze Nagel Stofzuiger 36 Watt.Kenmerken:Vergroot het zuiggebied en de stofabsorptiecapaciteit.Eenvoudige schakelaar en lekbescherming.Structuurontwerp in de vorm van een interne lade, die geschikt is voor stofreiniging.De 36 W vermogen zorgt voor een stabiele en sterke zuigkracht en een goed ef..
€ 69,95
1 - 7 van 7 (1 pagina's)