Menu
Winkelwagen

Duo Penseel

Duo Penseel
Brand: Molly Lac
Dubbelzijdige nagelpenseel - spatel - RainbowDubbelzijdige nailartpenseel aan de ene kant dunne penseelharen en de andere kant een handige gelspatel.Afmeting penseelharen: 7mmKleur: rainbow..
€ 3,95
Model: -
Deze ideale combinatie om poly acrylgel makkelijk aan te brengen. Met de spatel breng je de acrylgel aan en met de gel penseel breng je het verder in model.De penseel-spatel combinatie is geheel afsluitbaar en makkelijk op te bergen...
€ 4,95
Wax Pen - Dotting Tool NAB-37Deze handige en mooie wax-pen maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk strass steentjes op te pakken.De andere kant van het intrument gebruikt u om de stenen op hun plek te duwen.Het handvat van de wax pen is voorzien van kleine strass steentjes.Afmetingen: Breedte..
€ 2,49
Wax Pen - Dotting Tool NAB-40Deze handige en mooie wax-pen maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk strass steentjes op te pakken.De andere kant van het intrument gebruikt u om de stenen op hun plek te duwen.Afmetingen: Breedte metalen punt 1mmTotale tool lengte 13.5cmInhoud verpakking: 1 stKl..
€ 3,75
Wax Pen - Dotting Tool NAB-66Deze handige en mooie wax-pen maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk strass steentjes op te pakken.De andere kant van het intrument gebruikt u om de stenen op hun plek te duwen.Afmetingen: Lengte metalen punt 23mmTotale tool lengte 13.5cmInhoud verpakking: 1 stKl..
€ 3,95
1 - 5 van 5 (1 pagina's)