Menu
Winkelwagen

Saloninrichting

Saloninrichting
Handdoek verwarmer met UV-Sterilisator 16Ltr Wit Handdoek verwarmer met UV-Sterilisator 16Ltr Wit
Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar
Model: -
Handdoek verwarmer met UV-Sterilisator 16Ltr Wit1 MandjeProfessionele handdoekwarmer met UV-sterilisator, handig in grotere schoonheidssalons en massagesalons. Met grote interne maten kunt u een tiental handdoeken van verschillende formaten plaatsen.Het apparaat heeft een sensor die de sterilisator ..
€ 129,95
Model: -
Ambulante Opvouwbare WerkkrukDeze Ambulante, opvouwbare werkkruk is een interessant , lichtgewicht zitoplossing voor al uw werkzaamheden of evenement onderweg.Met een trekkende beweging vouwt u de werkkruk uit tot de gewenste hoogte en als u de kruk weer wilt inklappen doet u dat met een d..
€ 24,95
Model: -
Ambulante Pedicure loupelamp met tafelklemEen handige Pedicure loupelamp met een vergrootglas van hoge kwaliteit met Led verlichting. De led lampjes zijn door middel van een draaiknop zachter of feller in te stellen.Deze 5x vergrootlens biedt alle functies die een pedicure nodig heeft tegen een..
€ 29,95
Blackhead Remover - Vacuum Mee-Eter Verwijderaar Blackhead Remover - Vacuum Mee-Eter Verwijderaar
Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar
Model: -
Blackhead Remover - Vacuum Mee-Eter verwijderaarDeze Blackhead Remover -  vacuum mee-eter verwijderaar is de perfecte oplossing voor gezichtsreiniging. De gezichtsreiniger werkt als een kleine stofzuiger die ervoor zorgt dat u weer een mooie egale huid krijgt. Met deze vacuüm mee eter..
€ 12,95
Model: -
Dimbare Ambulante Pedicurelamp met tafelklemEen handige Pedicure loupelamp met een vergrootglas van hoge kwaliteit met Led verlichting. De led lampjes zijn door middel van een draaiknop zachter of feller in te stellen.Deze 5x vergrootlens biedt alle functies die een pedicure nodig heeft tegen e..
€ 29,95
Model: -
Dit draagbare kussen is zeer elastisch en kan gemakkelijk worden geplaatst, gedragen of gewassen. Het is gemaakt van milieuvriendelijke siliconen. Dit materiaal zorgt ervoor dat het kussen elke keer terugkeert naar zijn oorspronkelijke vorm, zelfs na een lange gebruiksperiode is het zonder vervormin..
€ 39,95
Model: -
Deze elektrische deken zorgt voor warmte en geeft het gevoel van rust.Snelle gelijkmatige warmteverdeling in slechts een paar minuten na het inschakelen.De deken is gemaakt van zacht en aangenaam materiaal, wasbaar Zonder netsnoer en een temperatuurregelaar.De temperatuurregelaar kunt u het niveau v..
€ 54,95
Film WaxKorrels 1kg Sunzze Pink (Roze) Film WaxKorrels 1kg Sunzze Pink (Roze)
Later leverbaar Later leverbaar
Model: -
Sunzze Film wax PinkVoor alle donsharen in het gezichtHoge elasticiteit, grondige ontharingOntharen met film wax geeft u grondige en langdurige resultaten.In tegenstelling met scheren hoeft het ontharen met wax maar 1x in de 3 a 4 werken plaats te vinden,dit scheelt dus een hoop tijd! Omdat deze wax..
€ 12,95
Model: -
Geometrische - 3D Dames Rugzak Deze opvallende dames rugzak heeft lichte kleurveranderingseffect bij daglicht.Door de geometrische vormen heeft deze rugzak een bijzonderen schitterende uitstraling.Kenmerken:- Groot binnenvak.- Aan de binnenzijde een klein ritsvak en twee steekvakken.- Gevoerde ..
€ 19,95 € 24,95
Hars apparaat klein met 4 componenten Hars apparaat klein met 4 componenten
Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar
Model: -
Deze Multifunctioneel Harsverwarmer biedt de mogelijkheid om 4 harspatronen of paraffinesprays tegelijkertijd te verwarmen.Eigenschappen:Ontworpen voor 4 warme harspatronen met rollers of paraffinespraysHeeft een gemonteerde, transparante deksel die omhoog open gaatGeschikt voor zowel 15,30,75 grams..
€ 49,95
Model: -
Deze Multifunctioneel Harsverwarmer biedt de mogelijkheid om 6 harspatronen of paraffinesprays tegelijkertijd te verwarmen.Eigenschappen:· Ontworpen voor 6 warme harspatronen met rollers of paraffinesprays· Heeft een gemonteerde, transparante deksel die omhoog open gaat· Geschikt voor zowel 15,30,75..
€ 79,95
1 - 12 van 77 (7 pagina's)