Menu
Winkelwagen

Onderzoeksbank / tafel papier

Onderzoeksbank / tafel papier
Onderzoeksbankpapier: 40 meter / 60 cm
Later leverbaar Later leverbaar
Model: -
Onderzoektafel papier op rol. Zacht en sterk. De rollen zijn geperforeerd zodat er makkelijk op de maat van de behandeltafelafgescheurd kan worden zonder overtollig verlies en onregelmatige randen.Afmeting: 60 cm x 50 mtrMateriaal: PP NonwovenKleur: WitGewicht: 20gsmTe gebruiken in: Praktijk / ..
€ 7,85
Onderzoeksbankpapier: 40 meter / 70 cm
Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar
Model: -
Onderzoektafel papier op rol. Zacht en sterk. De rollen zijn geperforeerd zodat er makkelijk op de maat van de behandeltafelafgescheurd kan worden zonder overtollig verlies en onregelmatige randen.Afmeting: 70 cm x 40 mtrMateriaal: PP NonwovenKleur: WitGewicht: 20gsmTe gebruiken in: Praktijk / ..
€ 10,25
Model: -
Onderzoektafel papier op rol. Zacht en sterk. De rollen zijn geperforeerd zodat er makkelijk op de maat van de behandeltafelafgescheurd kan worden zonder overtollig verlies en onregelmatige randen.Afmeting: 80 cm x 50 mtrMateriaal: PP NonwovenKleur: WitGewicht: 20gsmTe gebruiken in: Praktijk / ..
€ 11,25
Onderzoeksbankpapier: 50 meter / 50 cm
Later leverbaar Later leverbaar
Model: -
Onderzoektafel papier op rol. Zacht en sterk. De rollen zijn geperforeerd zodat er makkelijk op de maat van de behandeltafelafgescheurd kan worden zonder overtollig verlies en onregelmatige randen.Afmeting: 50 cm x 50 mtrMateriaal: PP NonwovenKleur: WitGewicht: 20gsmTe gebruiken in: Praktijk / ..
€ 6,95
1 - 4 van 4 (1 pagina's)