Menu
Winkelwagen

Bamboe Textiel

Bamboe Textiel
Bamboe Bandeau - Haarband - HoofdbandHoogwaardige kwaliteit bamboe haarbanden voor in uw schoonheidssalon.Voorzien van een klittenbandsluiting om de bandeau strak om het hoofd te krijgen.Te gebruiken voor cosmetische behandelingen.Materiaal: 100% BamboeAfmeting: 64 x 6,5 cmInhoud verpakking: 1stVerk..
€ 1,95
Face Towel - Hot/Cold Compress - Bamboo Face TowelHerbruikbare gezichtshanddoek in de vorm van een gezicht, deze gezichtshanddoek kan zowel warm als koud gebruikt worden.Hoe te gebruiken:* Week het gezichtshanddoek in heet water en wring het uit en gebruik deze samen met een gezichtsstomer.* Al..
€ 1,95
Herbruikbare Bamboe Reinigingspads GrootDeze herbruikbare reinigingspads gemaakt van bamboe  zijn bijzonder zacht voor de huid en kunnen op vele manieren gebruikt worden, bijvoorbeeld om make-up en onzuiverheden te verwijderen of om een toner aan te brengen. Toepassing:Doe een gezicht..
€ 5,95
Herbruikbare Bamboe Reinigingspads kleinDeze herbruikbare reinigingspads gemaakt van bamboe  zijn bijzonder zacht voor de huid en kunnen op vele manieren gebruikt worden, bijvoorbeeld om make-up en onzuiverheden te verwijderen of om een toner aan te brengen. Toepassing:Doe een gezicht..
€ 2,95
1 - 4 van 4 (1 pagina's)