Menu
Winkelwagen

Kompresdoeken

Kompresdoeken

Microvezel Kompresdoeken zijn ultra zacht en heeft een sterk reinigende en vocht absorberende eigenschap,

kan tot 8 keer zijn gewicht in water opnemen.

Lichte druk is voldoende om crèmes en andere applicaties te verwijderen.

Makkelijk wasbaar in 60 graden en snel droog, niet in de droogtrommel.

Bij voorkeur wassen met waspoeder, vloeibaar wasmiddel matig gebruiken.

Gebruik geen wasverzachter of bleekmiddel.

Model: -
Kompresdoek De Luxe +/- 55 gram per stukMicrovezel3 StuksAfmeting: 60 x 30Materiaal: MicrovezelMicrovezel is ultra zacht en heeft een sterk reinigende en vocht absorberende eigenschap,kan tot 8 keer zijn gewicht in water opnemen.Lichte druk is voldoende om crèmes en andere applicaties te verwijderen..
€ 7,95
Model: -
KappershanddoekenMicrovezel3 StuksAfmeting: 70 x 40Materiaal: MicrovezelMicrovezel is ultra zacht en heeft een sterk reinigende en vocht absorberende eigenschap,kan tot 8 keer zijn gewicht in water opnemen.Lichte druk is voldoende om crèmes en andere applicaties te verwijderen.Makkelijk wasbaar in 6..
€ 8,95
Brand: Protextiel
Kompresdoek De Luxe Extra Dik: Zwart - 60 x 30cmMicrovezel is ultra zacht en heeft een sterk reinigende en vocht absorberende eigenschap,kan tot 8 keer zijn gewicht in water opnemen.Lichte druk is voldoende om crèmes en andere applicaties te verwijderen.Makkelijk wasbaar in 60 graden en snel droog, ..
€ 9,95
Model: -
Kompresdoek De Luxe: Zwart - 60 x 30cmMicrovezel is ultra zacht en heeft een sterk reinigende en vocht absorberende eigenschap,kan tot 8 keer zijn gewicht in water opnemen.Lichte druk is voldoende om crèmes en andere applicaties te verwijderen.Makkelijk wasbaar in 60 graden en snel droog, niet in de..
€ 8,95
Microvezel handdoeken 70 x 40cm Zwart
Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar
Model: -
Microvezel HanddoekenMicrovezel is ultra zacht en heeft een sterk reinigende en vocht absorberende eigenschap,kan tot 8 keer zijn gewicht in water opnemen.Lichte druk is voldoende om vocht, crèmes en andere applicaties te verwijderen.Makkelijk wasbaar in 60 graden en snel droog, niet in de droogtrom..
€ 8,95
Pedicure doeken 70 x 70cm Pedicure doeken 70 x 70cm
Binnenkort weer leverbaar Binnenkort weer leverbaar
Model: -
Pedicure Hydrofiele doekenDe hydrofiele doeken zijn gemaakt van 100% katoen. Deze zijn wasbaar tot een temperatuur van wel 60 tot 95 graden! En zijn gemaakt van een hoge kwaliteit katoen zodat de doeken makkelijk vocht opnemen en lekker zacht blijven.Kenmerken doeken:• 100% katoen van hoge..
€ 6,95
1 - 6 van 6 (1 pagina's)