Menu
Winkelwagen

Verbruiksartikelen

Of je nu op zoek bent naar schoonheid apparatuur, schoonheidsproducten of inrichting voor uw beautysalon, 

bij Beautycare Emmen heeft u alles op één overzichtelijke plek. 

Wij hebben een grote showroom met een uitgebreid assortiment saloninrichting en verbruiksartikelen

Dé voordeligste Groothandel voor Schoonheidsspecialisten, nagelstylistes, pedicures e.a.

Saloninrichting voor de beste prijs en kwaliteit. 

Bij Beautycare Emmen vindt u een compleet assortiment hand-, voetverzorging en meer. 


Model: -
Handige doekjes op de rol voor desinfectie van de huid, makkelijk in te zetten samen met een alchol dispencer 2 rollen van 500 stuks in een verpakking. Ook te gebruiken als nail wipes. 4x5 cm..
€ 2,29
Model: -
Dit niet medische mondmasker met neusklip zorgt voor een goede aansluiting bij de neus. Geschikt voor brildragers. Lichtgewicht en comfortabel mondmasker, beschermd mond en neus...
€ 7,95
Model: -
Handige doekjes op de rol voor desinfectie van de huid,makkelijk in te zetten samen met een alchol dispencer 2 rollenvan 500 stuks in een verpakking. Ook te gebruiken als nail wipes.4x5 cm..
€ 3,50
Brand: Depil OK Model: -
Depil-Ok After-wax Aqua mousse 200mlIdeale after-wax die je aanbrengt als een mousse.Het verkleint mogelijke irritaties na het harsen en is dus zeer geschikt voor de gevoelige huid.Toegevoegde plantenextracten zorgen voor een kalmerend en verfrissend gevoel.Deze mousse bevat ook haargroeiremmende be..
€ 9,95
Model: -
Aceton wordt gebruikt voor het verwijderen van o.a. nagellak, gellak of kunstnagels..
€ 2,25
Brand: BCE Nails Budgetline Model: -
Acryl Liquid 1000ml Liquide monomer wordt ook wel acryl vloeistof genoemd en wordt gemengd met acrylpoeder.De combinatie versmelt en hard binnen een paar minuten uit.Werkwijze: Giet een klein gedeelte in een apart bekertje en doop je kwastje volledig onder. Laat deze daarna uitdruppelen. Dip nu..
€ 49,95
Brand: BCE Nails Budgetline Model: -
Acryl Liquid 100ml Liquide monomer wordt ook wel acryl vloeistof genoemd en wordt gemengd met acrylpoeder.De combinatie versmelt en hard binnen een paar minuten uit.Werkwijze:Giet een klein gedeelte in een apart bekertje en doop je kwastje volledig onder.Laat deze daarna uitdruppelen.Dip nu je ..
€ 8,95
1 - 12 van 295 (25 pagina's)