Menu
Winkelwagen

Naalden

Naalden
Model: -
nr 20G Neoject naalden - Milia naaldenSteriele injectienaaldjes voor het verwijderen  van milias (Gerstekorrel) en comedonen (mee-eters).Een gerstekorrel (milias)  komt vaak voor op of rond het ooglid.De disposable naaldjes zijn ook geschikt voor het verwijderen van ingegroeide haren,als hulpmiddel ..
€ 2,95
Model: -
nr 21G Neoject naalden - Milia naalden Steriele injectienaaldjes voor het verwijderen  van milias (Gerstekorrel) en comedonen (mee-eters).Een gerstekorrel (milias)  komt vaak voor op of rond het ooglid.De disposable naaldjes zijn ook geschikt voor het verwijderen van ingegroeide haren,als hulpmiddel..
€ 2,95
Model: -
nr 22G Neoject  naalden - Milia naalden Steriele injectienaaldjes voor het verwijderen  van milias (Gerstekorrel) en comedonen (mee-eters).Een gerstekorrel (milias)  komt vaak voor op of rond het ooglid.De disposable naaldjes zijn ook geschikt voor het verwijderen van ingegroeide haren,als hulpmidde..
€ 3,25
Model: -
nr 23G Neoject naalden - Milia naalden Steriele injectienaaldjes voor het verwijderen  van milias (Gerstekorrel) en comedonen (mee-eters).Een gerstekorrel (milias)  komt vaak voor op of rond het ooglid.De disposable naaldjes zijn ook geschikt voor het verwijderen van ingegroeide haren,als hulpmiddel..
€ 2,95
Model: -
nr 25G Neoject naalden - Milia naaldenSteriele injectienaaldjes voor het verwijderen  van milias (Gerstekorrel) en comedonen (mee-eters).Een gerstekorrel (milias)  komt vaak voor op of rond het ooglid.De disposable naaldjes zijn ook geschikt voor het verwijderen van ingegroeide haren,als hulpmiddel ..
€ 2,95
Model: -
nr 26G Neoject naalden - Milia naaldenSteriele injectienaaldjes voor het verwijderen  van milias (Gerstekorrel) en comedonen (mee-eters).Een gerstekorrel (milias)  komt vaak voor op of rond het ooglid.De disposable naaldjes zijn ook geschikt voor het verwijderen van ingegroeide haren,als hulpmiddel ..
€ 2,95
nr 27G Neoject naalden - Milia naalden
Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar
Model: -
nr 27G Neoject naalden - Milia naaldenSteriele injectienaaldjes voor het verwijderen  van milias (Gerstekorrel) en comedonen (mee-eters).Een gerstekorrel (milias)  komt vaak voor op of rond het ooglid.De disposable naaldjes zijn ook geschikt voor het verwijderen van ingegroeide haren,als hulpmiddel ..
€ 2,95
1 - 7 van 7 (1 pagina's)