Menu
Winkelwagen

Divers

Divers
Model: -
Handige doekjes op de rol voor desinfectie van de huid, makkelijk in te zetten samen met een alchol dispencer 2 rollen van 500 stuks in een verpakking. Ook te gebruiken als nail wipes. 4x5 cm..
€ 2,29
Model: -
Woodsticks Woodsticks zijn te gebruiken als houten cuticle pusher (bokkenpoot) om de nagelriemen terug te duwen (met de vlakke kant). Ook om strass steentjes aan te brengen (met de spitse kant) of om Gel, Gellak of Nagellak uit de nagelriemen te verwijderen.Lengte: 11.5cmInhoud: 10st..
€ 0,35
Model: -
Speciaal voor nagelstylisten ontwikkelde analysekaarten. Al uw klantgegevens overzichtelijk op een analysekaart. 50 Stuks...
€ 6,95
Armsteun - Armkussen Nagelstyliste - Halfrond - BadstofProfessionele armsteun voor nagelstylisten.Laat de arm van de klant ondersteunen door deze handige armsteun.De armsteun is bekleed met een badstof hoesje en makkelijk gewassen kan worden.Armsteun Afmetingen:Lengte 29cmHoogte 6cmBreedte 13cmVerkr..
€ 2,95
Armsteun Deluxe op pootjes - Armkussen Nagelstyliste Professionele armsteun voor nagelstylisten op pootjes met roesvrijstalen ondersteuning.Laat de arm van de klant ondersteunen door deze handige armsteun.U heeft de mogelijkheid om een ​​UV/LED-lamp onder de armsteun te plaatsen, waardoor u rui..
€ 24,95
Model: -
Armsteun NagelstylisteProfessionele armsteun voor nagelstylisten. Laat de arm van de klant ondersteunen door deze handige armsteun.De armsteun is bekleed met sky zodat reinigen makkelijk gaat.Armsteun Afmetingen: Lengte 29cmHoogte 6cmBreedte 10cmVerkrijgbaar in de kleuren:Wit - Roze..
€ 3,95
Model: -
Armsteun Nagelstyliste met hartjesProfessionele armsteun voor nagelstylisten.Laat de arm van de klant ondersteunen door deze handige armsteun.De armsteun is bekleed met sky zodat reinigen makkelijk gaat.Armsteun Afmetingen:H 8cm X B 12 cm x L 30cmVerkrijgbaar in verschillende kleuren:Wit - Zilver - ..
€ 3,95
Model: -
Voor gebruik remover op het doekje doen, en dan op de nagel plakken...
€ 2,10
Model: -
De metalen cuticle pusher (bokkenpoot) om de nagelriemen terug te duwen (met de vlakke kant). Ook om strass steentjes aan te brengen (met de spitse kant) of om Gel, Gellak of Nagellak uit de nagelriemen te verwijderen...
€ 2,95
Model: -
Cuticle Revitalizer nagelriemolie 5mlDeze unieke natuurlijke revitaliseende complexe mix van perzik-extract, mango-extract, calcium, saffloerolie en vitamines om de nagelriemen nagels te voeden,hydrateren en beschermen.Panthenol (vitaminen B-5) dringen het nageloppervlak binnen en dragen calciumvita..
€ 0,99
Dappendish Meng Glas Kroon - ClearDappendish mengglas in de vorm van een koon te gebruiken voor acryl liquid of als penseelhouderVereenvoudigt het mengen van acrylpoeder met acrylliquid.Ook geschikt voor nagellak remover, penseel reiniger, desinfectans, acryl verf, nagellak.Gemaakt van transparant g..
€ 2,95
Dappendish Meng Glas Kroon - GoldDappendish mengglas in de vorm van een koon te gebruiken voor acryl liquid of als penseelhouderVereenvoudigt het mengen van acrylpoeder met acrylliquid.Ook geschikt voor nagellak remover, penseel reiniger, desinfectans, acryl verf, nagellak.Gemaakt van transparant gl..
€ 4,10
1 - 12 van 47 (4 pagina's)