Menu
Winkelwagen

Tungsten Frezen

Tungsten Frezen
Bolkop Snijfrees - (19) D0504PBolkop Snijfrees TungstenTe gebruiken voor:·         Pedicure: Verwijderen van likdoorns en eeltpitjes·         Manicure: De bolkop snijfrees is perfect voor het doorboren van gel en acr..
€ 5,95
Tungsten Frais / Frees - Barrel Ball Top MHardmetalen frees met een rainbowlaag gemaakt van de meest resistente en taaiste materialen.Dankzij de hoge kwaliteit staal is de snijfrais temperaatuurbestendig en warmt hij niet op tijdens het gebruik.De frais geeft maximale efficiëntie, comfort en werksne..
€ 5,95
Tungsten Frais / Frees - Barrel Smooth Top MHardmetalen frees met een rainbowlaag gemaakt van de meest resistente en taaiste materialen.Dankzij de hoge kwaliteit staal is de snijfrais temperaatuurbestendig en warmt hij niet op tijdens het gebruik.De frais geeft maximale efficiëntie, comfort en werks..
€ 5,95
Tungsten Frais / Frees - Large Barrel MHardmetalen frees met een rainbowlaag gemaakt van de meest resistente en taaiste materialen.Dankzij de hoge kwaliteit staal is de snijfrais temperaatuurbestendig en warmt hij niet op tijdens het gebruik.De dwarsgroeven zorgen voor maximale efficiëntie, comfort ..
€ 5,95
Tungsten Frais / Frees - Large Barrel M-THardmetalen frees met een rainbowlaag gemaakt van de meest resistente en taaiste materialen.Dankzij de hoge kwaliteit staal is de snijfrais temperaatuurbestendig en warmt hij niet op tijdens het gebruik.De dwarsgroeven zorgen voor maximale efficiëntie, comfor..
€ 5,95
Tungsten Frais / Frees - Small Cone MHardmetalen frees met een rainbowlaag gemaakt van de meest resistente en taaiste materialen.Dankzij de hoge kwaliteit staal is de snijfrais temperaatuurbestendig en warmt hij niet op tijdens het gebruik.De frais geeft maximale efficiëntie, comfort en werksnelheid..
€ 5,95
Tungsten Frais / Frees - Middle Flame F (T)Hardmetalen frees met een rainbowlaag gemaakt van de meest resistente en taaiste materialen.Dankzij de hoge kwaliteit staal is de snijfrais temperaatuurbestendig en warmt hij niet op tijdens het gebruik.De frais geeft maximale efficiëntie, comfort en werksn..
€ 5,95
Tungsten Frais / Frees - Kobalt Flame MHardmetalen frees met een kobaltlaag gemaakt van de meest resistente en taaiste materialen.Dankzij de hoge kwaliteit staal is de snijfrais temperaatuurbestendig en warmt hij niet op tijdens het gebruik.De frais geeft maximale efficiëntie, comfort en werksnelhei..
€ 5,95
Tungsten Frais / Frees - Kobalt Flame M-2Hardmetalen frees met een kobaltlaag gemaakt van de meest resistente en taaiste materialen.Dankzij de hoge kwaliteit staal is de snijfrais temperaatuurbestendig en warmt hij niet op tijdens het gebruik.De dwarsgroeven zorgen voor maximale efficiëntie, comfort..
€ 5,95
Tungsten Frais / Frees - Rainbow Flame MHardmetalen frees met een rainbowlaag gemaakt van de meest resistente en taaiste materialen.Dankzij de hoge kwaliteit staal is de snijfrais temperaatuurbestendig en warmt hij niet op tijdens het gebruik.De frais geeft maximale efficiëntie, comfort en werksnelh..
€ 5,95
Tungsten Frais / Frees - Rainbow Flame M-RHardmetalen frees met een rainbowlaag gemaakt van de meest resistente en taaiste materialen.Dankzij de hoge kwaliteit staal is de snijfrais temperaatuurbestendig en warmt hij niet op tijdens het gebruik.De frais geeft maximale efficiëntie, comfort en werksne..
€ 5,95
1 - 11 van 11 (1 pagina's)