Menu
Winkelwagen

Slijpkapjes

Slijpkapjes
Model: -
Manicure -  Pedicure Frezen Set ZL-MTTZ-F003  Productbeschrijving  Deze 10 delige set is de perfecte aanvulling voor elke manicure of pedicure frees machine. Met deze complete freesjes set heeft u alle mogelijke bitjes om de verschillende materialen te graveren,&nb..
€ 11,25
Model: -
Slijpkaphouder voor schuurrolletjes met rechte open top 7mmDe Slijpkapjes Houder heeft een diameter van 7 mm. De diameter van de metalen klemspindel die in de klem van de freeshandgreep steken is 2,35 mm, wat de standaard is op de europese-markt.De metalen kap wordt gebruikt voor het beves..
€ 1,50
Model: -
Slijpkaphouder voor schuurkapjes met ronde top 10mmDe Slijpkapjes Houder heeft een diameter van 10 mm. De diameter van de metalen klemspindel die in de klem van de freeshandgreep steken is 2,35 mm, wat de standaard is op de europese-markt.De rubberen kap wordt gebruikt voor het bevestigen ..
€ 1,75
Model: -
Slijpkaphouder voor schuurkapjes met ronde top 16mmDe Slijpkapjes Houder heeft een diameter van 16 mm. De diameter van de metalen klemspindel die in de klem van de freeshandgreep steken is 2,35 mm, wat de standaard is op de europese-markt.De rubberen kap wordt gebruikt voor het bevestigen ..
€ 2,15
Model: -
Slijpkaphouder- schuurkapjes met ronde top 5mmDe Slijpkapjes Houder heeft een diameter van 5 mm. De diameter van de metalen klemspindel die in de klem van de freeshandgreep steken is 2,35 mm, wat de standaard is op de europese-markt.De rubberen kap wordt gebruikt voor het bevestigen van sc..
€ 1,35
Model: -
Slijpkapjes - schuurrolletjes voor nagelfrees De slijpkapjes / Schuurrolletjes zijn voorzien van een korrel-grit 80 / 120 / 150 / 180 of 240 Grit. Om het beste resultaat te bereiken tijdens het vijlen werk je van grof naar zeer fijn. De slijpkapjes / schuurrolletjes zijn niet te desin..
€ 2,95
1 - 8 van 8 (1 pagina's)