Menu
Winkelwagen

Tip Knipper

Tip Knipper
Tip Knipper - JB04 - ZwartProfessionele tipknipper die noodzakelijk is om aangebrachte tips in één gemakkelijke staptot de gewenste lengte te knippen zonder de tip te beschadigen.Geschikt voor (kunstmatige) nagelsystemen. Knipt o.a. (kunstnagel) tips en acryl.De tipknipper is te gebruiken in 3-stand..
€ 1,75
Tip Knipper - JB04 - RozeProfessionele tipknipper die noodzakelijk is om aangebrachte tips in één gemakkelijke staptot de gewenste lengte te knippen zonder de tip te beschadigen.Geschikt voor (kunstmatige) nagelsystemen. Knipt o.a. (kunstnagel) tips en acryl.De tipknipper is te gebruiken in 3-stande..
€ 1,75
Tip Knipper met opvangbakje - JB09 - RozeTip knipper met verstelbare maten die noodzakelijk is om aangebrachte tips in één gemakkelijke staptot de gewenste lengte te knippen zonder de tip te beschadigen.Geschikt voor (kunstmatige) nagelsystemen. Knipt o.a. (kunstnagel) tips en acryl.De tipknipper is..
€ 2,95
Tip Knipper met opvangbakje - JB09 - WitTip knipper met verstelbare maten die noodzakelijk is om aangebrachte tips in één gemakkelijke staptot de gewenste lengte te knippen zonder de tip te beschadigen.Geschikt voor (kunstmatige) nagelsystemen. Knipt o.a. (kunstnagel) tips en acryl.De tipknipper is ..
€ 2,95
Brand: Solingen
Tip Knipper Metalic JB05 - RozeProfessionele tipknipper die noodzakelijk is om aangebrachte tips in één gemakkelijke staptot de gewenste lengte te knippen zonder de tip te beschadigen.Geschikt voor (kunstmatige) nagelsystemen. Knipt o.a. (kunstnagel) tips en acryl.De tipknipper is te gebruiken in 3-..
€ 2,95
Brand: Solingen
Tip Knipper Metalic JB06 - ZilverProfessionele tipknipper die noodzakelijk is om aangebrachte tips in één gemakkelijke staptot de gewenste lengte te knippen zonder de tip te beschadigen.Geschikt voor (kunstmatige) nagelsystemen. Knipt o.a. (kunstnagel) tips en acryl.De tipknipper is te gebruiken in ..
€ 2,95
Brand: Solingen
Tip Knipper Recht RVS - JB08 - GoudProfessionele tipknipper die noodzakelijk is om aangebrachte tips in één gemakkelijke staptot de gewenste lengte te knippen zonder de tip te beschadigen.De tipknipper is van het merk solingen en ligt prettig in de hand, en heeft een strak design.Geschikt voor (kuns..
€ 5,95
Brand: Solingen
Tip Knipper Recht RVS - JB08 - UnicornProfessionele tipknipper die noodzakelijk is om aangebrachte tips in één gemakkelijke staptot de gewenste lengte te knippen zonder de tip te beschadigen.De tipknipper is van het merk solingen en ligt prettig in de hand, en heeft een strak design.Geschikt voor (k..
€ 5,95
Brand: Solingen
Tip Knipper Recht RVS - JB08 - ZilverProfessionele tipknipper die noodzakelijk is om aangebrachte tips in één gemakkelijke staptot de gewenste lengte te knippen zonder de tip te beschadigen.De tipknipper is van het merk solingen en ligt prettig in de hand, en heeft een strak design.Geschikt voor (ku..
€ 5,95
Brand: Solingen
Tip Knipper RVS - JB07 - RozeProfessionele tipknipper die noodzakelijk is om aangebrachte tips in één gemakkelijke staptot de gewenste lengte te knippen zonder de tip te beschadigen.Geschikt voor (kunstmatige) nagelsystemen. Knipt o.a. (kunstnagel) tips en acryl.De tipknipper is te gebruiken in 3-st..
€ 1,95
Brand: Solingen
Tip Knipper RVS - JB07 - ZwartProfessionele tipknipper die noodzakelijk is om aangebrachte tips in één gemakkelijke staptot de gewenste lengte te knippen zonder de tip te beschadigen.Geschikt voor (kunstmatige) nagelsystemen. Knipt o.a. (kunstnagel) tips en acryl.De tipknipper is te gebruiken in 3-s..
€ 1,95
Tip Knipper Professionele tipknipper die noodzakelijk is om aangebrachte tips in één gemakkelijke staptot de gewenste lengte te knippen zonder de tip te beschadigen.Geschikt voor (kunstmatige) nagelsystemen. Knipt o.a. (kunstnagel) tips en acryl.De tipknipper is te gebruiken in 3-standen: Recht..
€ 1,95
1 - 12 van 12 (1 pagina's)