Menu
Winkelwagen

Vijlen / slijpkapjes

Vijlen / slijpkapjes
Model: -
Manicure -  Pedicure Frezen Set ZL-MTTZ-F003  Productbeschrijving  Deze 10 delige set is de perfecte aanvulling voor elke manicure of pedicure frees machine. Met deze complete freesjes set heeft u alle mogelijke bitjes om de verschillende materialen te graveren,&nb..
€ 11,25
Moonvijlen Zebra 100 - 180 gr 10stGebogen nagelvijl waarvan1 kant met medium korrel en 1 kant met een fijn korrel.Deze nagelvijl moon is voor professioneel gebruik. Moon vijlen worden veel gebruikt voor het verwijderen van gel polisch en acryl etc.Inhoud verpakking: 10stGrit: 100 - 180Kleur: Ze..
€ 2,99
Puimsteen pedicure blokjeDe puimsteen blok wordt gebruikt om vereelte opperhuid van de hielen te verwijderen. Het kan zowel droog als nat gebruikt worden. De pedicure blok is gemaakt van licht maar zeer sterk en flexibel schuim, het is uiterst handig en effectief. Het schurende materi..
€ 0,75
Puimsteen pedicureblokjesDe puimsteen blok wordt gebruikt om vereelte opperhuid van de hielen te verwijderen. Het kan zowel droog als nat gebruikt worden. De pedicure blok is gemaakt van licht maar zeer sterk en flexibel schuim, het is uiterst handig en effectief. Het schurende materi..
€ 3,25
Model: -
Slijpkaphouder voor schuurrolletjes met rechte open top 7mmDe Slijpkapjes Houder heeft een diameter van 7 mm. De diameter van de metalen klemspindel die in de klem van de freeshandgreep steken is 2,35 mm, wat de standaard is op de europese-markt.De metalen kap wordt gebruikt voor het beves..
€ 1,50
Model: -
Slijpkaphouder voor schuurkapjes met ronde top 10mmDe Slijpkapjes Houder heeft een diameter van 10 mm. De diameter van de metalen klemspindel die in de klem van de freeshandgreep steken is 2,35 mm, wat de standaard is op de europese-markt.De rubberen kap wordt gebruikt voor het bevestigen ..
€ 1,75
Model: -
Slijpkaphouder voor schuurkapjes met ronde top 13mmDe Slijpkapjes Houder heeft een diameter van 13 mm. De diameter van de metalen klemspindel die in de klem van de freeshandgreep steken is 2,35 mm, wat de standaard is op de europese-markt.De rubberen kap wordt gebruikt voor het bevestigen ..
€ 1,95
Model: -
Slijpkaphouder voor schuurkapjes met ronde top 16mmDe Slijpkapjes Houder heeft een diameter van 16 mm. De diameter van de metalen klemspindel die in de klem van de freeshandgreep steken is 2,35 mm, wat de standaard is op de europese-markt.De rubberen kap wordt gebruikt voor het bevestigen ..
€ 2,15
Model: -
Slijpkaphouder- schuurkapjes met ronde top 5mmDe Slijpkapjes Houder heeft een diameter van 5 mm. De diameter van de metalen klemspindel die in de klem van de freeshandgreep steken is 2,35 mm, wat de standaard is op de europese-markt.De rubberen kap wordt gebruikt voor het bevestigen van sc..
€ 1,35
Model: -
Slijpkaphouder- schuurkapjes met ronde top 7mmDe Slijpkapjes Houder heeft een diameter van 7 mm. De diameter van de metalen klemspindel die in de klem van de freeshandgreep steken is 2,35 mm, wat de standaard is op de europese-markt.De rubberen kap wordt gebruikt voor het bevestigen van sc..
€ 1,55
Model: -
Slijpkapjes - schuurrolletjes voor nagelfrees De slijpkapjes / Schuurrolletjes zijn voorzien van een korrel-grit 80 / 120 / 150 / 180 of 240 Grit. Om het beste resultaat te bereiken tijdens het vijlen werk je van grof naar zeer fijn. De slijpkapjes / schuurrolletjes zijn niet te desin..
€ 2,95
Model: -
Transparante Vijlenbox - Intrumentenbox - Klantenbox Geef iedere klant haar/zijn eigen hygiene. Deze persoonlijke klantenbox voor het hygienisch bewaren van vijlen en manicureborsteltje e.d. Hygienisch en handig deze super voordelige personal box. In deze box kunt u bijvoorbeeld vijlen, bokkepootjes..
€ 1,95
1 - 12 van 23 (2 pagina's)