Menu
Winkelwagen

Nagel Bithouder - Frees Bit Houder

Nagel Bithouder - Frees Bit Houder
Frees Bithouder Opvouwbaar voor 16 bitjesDeze bithouder heeft ruimte voor 16 bitjes en is gemaakt van kunststof.Zo kunt u uw bitjes gemakkelijk en hygiënisch bewaren.Verkrijgbaar in de kleuren:Zwart - Roze..
€ 1,95
Nagel Bithouder - Frees Bit Houder voor 12 bitjes  - GoudStijlvol en overzichtelijk bewaren van uw nagel freesjes in de buurt van uw nagelfrees. Onmisbaar voor nagelstyliste en pedicure.De nagel bithouder is voorzien van 12 gaatjes, de afmeting van de bitjes zijn universeel en passen dus a..
€ 2,95
Nagel Bithouder - Frees Bit Houder voor 12 bitjes  - TransparantStijlvol en overzichtelijk bewaren van uw nagel freesjes in de buurt van uw nagelfrees. Onmisbaar voor nagelstyliste en pedicure.De nagel bithouder is voorzien van 12 gaatjes, de afmeting van de bitjes zijn universeel en passe..
€ 2,95
Nagel Bithouder - Frees Bit Houder voor 12 bitjes  - ZilverStijlvol en overzichtelijk bewaren van uw nagel freesjes in de buurt van uw nagelfrees. Onmisbaar voor nagelstyliste en pedicure.De nagel bithouder is voorzien van 12 gaatjes, de afmeting van de bitjes zijn universeel en passen dus..
€ 2,95
1 - 4 van 4 (1 pagina's)