Menu
Winkelwagen

Mesjes en Toebehoren

Mesjes en Toebehoren
Swann Morton Mesjes Nr: 10 Swann Morton Mesjes Nr: 10
Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar
Brand: Swann Morton Model: -
Swann Morton Mesjes (Blauw) Nr: 10 Non-SterileHet nr.10 mes met zijn gebogen snijrand is een van de meer traditionele mesvormen en wordt over het algemeen gebruikt voor het maken van incisies van verschillende groottes in huid en spieren. Het mesje wordt vaak gebruikt bij meer gespecialise..
€ 12,99
Brand: Swann Morton Model: -
Swann Morton Mesjes (Blauw) Nr. 11 Non-SterileDe No.11 is een langwerpig driehoekig mes dat langs de hypotenusa is geslepen met een sterke spitse punt, waardoor het ideaal is voor steekincisies die nodig zijn bij het prikken van een abces of het inbrengen van een thoraxdrain. Het wordt als..
€ 12,99
Brand: Swann Morton Model: -
Swann Morton Mesjes (Blauw) Nr:15 Non-SterileHet lemmet nr. 15 heeft een kleine gebogen snijrand en is de meest populaire lemmetvorm, ideaal voor het maken van korte en precieze incisies.Het wordt gebruikt bij een verscheidenheid aan chirurgische procedures, waaronder het uitsnijden van een huidlaes..
€ 12,99
Brand: Swann Morton Model: -
Swann Morton Mesjes (Blauw) Nr: 20 Non-SterileHet mesje nummer 20 is een grote versie van het nummer 10 mes met een gebogen snijrand en een platte, niet geslepen achterkant. Het wordt gebruikt voor de orthopedische en algemene chirurgische ingrepen.Swann-Morton produceert chirurgische mesjes en..
€ 12,99
Brand: Swann Morton Model: -
Swann Morton Mesjes (Rood) Nr: 10 SterileHet nr.10 mes met zijn gebogen snijrand is een van de meer traditionele mesvormen en wordt over het algemeen gebruikt voor het maken van incisies van verschillende groottes in huid en spieren. Het mesje wordt vaak gebruikt bij meer gespecialiseerde ..
€ 14,99
Brand: Swann Morton
Swann Morton Mesjes (Rood) Nr. 11 SterileDe No.11 is een langwerpig driehoekig mes dat langs de hypotenusa is geslepen met een sterke spitse punt, waardoor het ideaal is voor steekincisies die nodig zijn bij het prikken van een abces of het inbrengen van een thoraxdrain. Het wordt als een ..
€ 14,99
Brand: Swann Morton Model: -
Swann Morton Mesjes (Rood) Nr: 15 SterileHet lemmet nr. 15 heeft een kleine gebogen snijrand en is de meest populaire lemmetvorm, ideaal voor het maken van korte en precieze incisies.Het wordt gebruikt bij een verscheidenheid aan chirurgische procedures, waaronder het uitsnijden van een huidlaesie o..
€ 14,99
Brand: Swann Morton
Swann Morton Mesjes (Rood) Nr. 20 SterileHet nr.20 mes met zijn gebogen snijrand is een van de meer traditionele mesvormen en wordt over het algemeen gebruikt voor het maken van incisies van verschillende groottes in huid en spieren. Het mesje wordt vaak gebruikt bij meer gespecialiseerde ..
€ 14,99
Brand: Swann Morton Model: -
Mescontainer Swann Morton voor het veilig verwijderen van uw Swann Morton mesjes van de meshouder..
€ 2,15
Model: -
Mes en milia naaldcontainerMes en naaldcontainer voor het veilig bewaren van al uw naalden en/of scalpelmesjes. De container kan als ziekenhuisafval ingeleverd worden bij apotheek, ziekenhuis of milieudepot.Een dikwandige container met deksel van 500cc. Voor het veilig opbergen en afvoeren van..
€ 2,25
1 - 12 van 14 (2 pagina's)