Menu
Winkelwagen

Instrumenten

Instrumenten
Model: -
Pincet van RVS, wat zwaardere kwaliteit met een schuine bek, ideaal voor epileren..
€ 3,95
Model: -
Pincet van RVS, wat zwaardere kwaliteit met een schuine bek, ideaal voor epileren..
€ 3,95
Brand: Titania Model: -
Pincet van RVS, wat zwaardere kwaliteit met een schuine bek, ideaal voor epileren..
€ 3,95
Alcohol bak - Desinfectietray -1Ltr.Ideaal om de instrumenten en freesjes te ontsmetten. Desinfectie tray uit kunststof met doorzichtig deksel en uithaalmandje. U komt niet met uw handen in aanraking met de vloeistof. In het mandje kunnen bitjes en andere instrumenten tot 18.5 cm leng..
€ 6,95
Model: -
Materiaal: vernikkeld Lengte: 95 mm Punt: scheef Gewicht: 35 g..
€ 5,95
Brand: Epilmatic Inoxydale Model: -
Automatische Pincet Epilmatic Limited EditionWerk handig en snel de wenkbrauwen bij met de Epilmatic automatische pincet.Veel gebruikt in schoonheidssalons.Vervaardigd van geheel roestvrij staal.Lengte van de pincet: 9cm.Bruikbaar in vochtige ruimtes en tevens geschikt voor mensen met een nikkelalle..
€ 12,95
Automatische Pincet Epilmatic Original Automatische Pincet Epilmatic Original
Later leverbaar Later leverbaar
Brand: Epilmatic Inoxydale Model: -
Automatische Pincet Epilmatic Original Werk handig en snel de wenkbrauwen bij met de Epilmatic automatische pincet.Veel gebruikt in schoonheidssalons.Vervaardigd van geheel roestvrij staal.Lengte van de pincet: 9cm.Bruikbaar in vochtige ruimtes en tevens geschikt voor mensen met een nikkelallergie.M..
€ 12,50
Model: -
De metalen cuticle pusher (bokkenpoot) om de nagelriemen terug te duwen (met de vlakke kant). Ook om strass steentjes aan te brengen (met de spitse kant) of om Gel, Gellak of Nagellak uit de nagelriemen te verwijderen...
€ 2,95
Model: -
FreesborstelFreesborstel met hygiënisch kunststof handvat en kunststof - messing of stalen borstel. Ideaal voor het grondig reinigen van uw frezen.Verwijder aanslag en grove vervuiling van uw pedicure freesjes alvorens u deze met vloeistof reinigt en desinfecteert.Verkrijgbaar in verschillende ..
€ 2,50
Instrumenten plateau - Instrumenten tray - Instrumenten schaal - Maat LInstrumenten tray ontworpen voor het vasthouden, dragen en opbergen van steriele instrumenten. De trays worden voornamelijk gebruikt in pedicure praktijk, schoonheidssalons, tatoeage salons etc. tijdens behandelingen, m..
€ 18,95
Instrumenten plateau - Instrumenten tray - Instrumenten schaal - Maat MInstrumenten tray ontworpen voor het vasthouden, dragen en opbergen van steriele instrumenten. De trays worden voornamelijk gebruikt in pedicure praktijk, schoonheidssalons, tatoeage salons etc. tijdens behandelingen, m..
€ 13,95
Instrumenten plateau - Instrumenten tray - Instrumenten schaal - Maat SRVS Instrumenten tray ontworpen voor het vasthouden, dragen en opbergen van steriele instrumenten. De trays worden voornamelijk gebruikt in pedicure praktijk, schoonheidssalons, tatoeage salons etc. tijdens behandelingen,&nb..
€ 8,95
1 - 12 van 76 (7 pagina's)