Menu
Winkelwagen

Vijlen

Vijlen
Moonvijlen Zebra 100 - 180 gr 10stGebogen nagelvijl waarvan1 kant met medium korrel en 1 kant met een fijn korrel.Deze nagelvijl moon is voor professioneel gebruik. Moon vijlen worden veel gebruikt voor het verwijderen van gel polisch en acryl etc.Inhoud verpakking: 10stGrit: 100 - 180Kleur: Ze..
€ 2,99
Puimsteen pedicure blokjeDe puimsteen blok wordt gebruikt om vereelte opperhuid van de hielen te verwijderen. Het kan zowel droog als nat gebruikt worden. De pedicure blok is gemaakt van licht maar zeer sterk en flexibel schuim, het is uiterst handig en effectief. Het schurende materi..
€ 0,75
Puimsteen pedicureblokjesDe puimsteen blok wordt gebruikt om vereelte opperhuid van de hielen te verwijderen. Het kan zowel droog als nat gebruikt worden. De pedicure blok is gemaakt van licht maar zeer sterk en flexibel schuim, het is uiterst handig en effectief. Het schurende materi..
€ 3,25
Model: -
Voor professioneel gebruik met een hoge kwaliteit...
€ 0,79
Model: -
Voor professioneel gebruik met een hoge kwaliteit...
€ 3,95
Eco Zebravijl Banana
Later leverbaar Later leverbaar
Model: -
Voor professioneel gebruik...
€ 0,40
Model: -
De Eco Zebra vijl banana is voor professioneel gebruik. Deze vijlen zijn in verschillende grit te koop bij ons.Zebra vijlen worden veel gebruikt voor gel polisch en acryl ..
€ 5,95
1 - 11 van 11 (1 pagina's)