Menu
Winkelwagen

Flying

Brand: Flying Model: -
Aloë Vera harspatroon met vaste brede roller 100ml Aloë Vera harspatroon met brede rollerkop voor de gevoelige, allergiegevoelige huid en matig sterke haren. Aloë Vera kalmeert de huid en reduceert roodheid.Zeer geschikt voor het gebruik op armen, benen, oksels, borst en rug.Voor gebruik i..
€ 1,45
Brand: Flying Model: -
Azuleen harspatroon met vaste brede roller 100ml  Azuleen harspatroon met brede rollerkop voor de gevoelige huid en normale haren. Azuleen olie kalmeert de huid en reduceert roodheid, zeer geschikt voor gebruik op benen, armen. borst en rug.Voor gebruik is een harsverwarmer verei..
€ 1,45
Flying Azuleen Hars in blik 800ml
Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar
Brand: Flying Model: -
Flying Azuleen hars in blik 800ml Ideaal voor de gevoelige huid en normale haren, onze Azuleen hars is ideaal voor een perfecte ontharingservaring. Minimaliseert allergische reacties en verwijdert hardnekkige haren volledig. Met een houdbaarheid tot wel 4 weken.Hoe te g..
€ 7,70
Flying Chlorophyll Hars in blik 800ml
Later leverbaar Later leverbaar
Brand: Flying Model: -
Flying Chlorophyll hars in blik 800ml Ideaal voor de gevoelige huid en normale haren, deze Chlorophyll hars is ideaal voor een perfecte ontharingservaring. Minimaliseert allergische reacties en verwijdert hardnekkige haren volledig. Met een houdbaarheid tot wel 4 weken.H..
€ 9,95
Brand: Flying Model: -
Flying Flowers Hars in blik 800mlDeze aangename bloemengeur ingeblikte hars voor de gevoelige huid om ongewenste haren te verwijderen.De actieve formule die verrijkt is met aloë-extract die een gunstige eigenschap heeft op de huid.Er is een harsstrip nodig om de hars te gebruiken, Verwij..
€ 9,95
Brand: Flying Model: -
Flying Mediterranean Bio hars in blik 800ml Ideaal te gebruiken voor alle huidtypes, vooral voor de gevoelige huid van het gezicht en gevoelige zones.Deze hars is geschikt voor alle haartypes van extra sterk tot dun haar Minimaliseert allergische reacties en verwijdert hardnekkige har..
€ 9,95
Flying Micromica Hars in blik 400ml
Later leverbaar Later leverbaar
Brand: Flying Model: -
Flying Micromica Hars in blik 400mlHypoallergene zijdeachtige ingeblikte hars voor de gevoelige huid om ongewenste haren te verwijderen.Met deze hypoallergene hars kunt u met maximaal comfort en maximale ontharingsefficiëntie op de gevoelige huid werken. Er is een harsstrip nodig om d..
€ 4,95
Brand: Flying Model: -
Flying Titanium Pink Hars in blik 400mlPink titaniumdioxide ingeblikte hars voor alle huidtypes zelfs de gevoelige huid om ongewenste haren te verwijderen.Met deze hars kunt u met maximaal comfort en maximale ontharingsefficiëntie op de gevoelige huid werken. De hars heeft een goede..
€ 4,95
Brand: Flying Model: -
Flying Titanium Pink Hars in blik 800mlPink titaniumdioxide ingeblikte hars voor alle huidtypes zelfs de gevoelige huid om ongewenste haren te verwijderen.Met deze hars kunt u met maximaal comfort en maximale ontharingsefficiëntie op de gevoelige huid werken. De hars heeft een goede..
€ 9,00
Brand: Flying Model: -
Flying Top Silky Hars in blik 400mlZijdeachtige ingeblikte hars voor de gevoelige huid om ongewenste haren te verwijderen.Met deze zijdeachtige hars kunt u met maximaal comfort en maximale ontharingsefficiëntie op de gevoelige huid werken. Er is een harsstrip nodig om de hars te gebru..
€ 4,95
Brand: Flying Model: -
Flying Film WaxKorrels Black voor mannenVoor alle stevige en stuggeharen over het hele lichaam, zowel voor de man als voor de vrouw te gebruikenWaxing for men! Revolutionaire technologie speciaal voor stugge haren.Speciaal ontwikkelde Filmhars voor de man van vandaag.Heeft u een eigen waxsalon of ee..
€ 8,95
Brand: Flying Model: -
Flying Film Wax Korrels HoningVoor de droge en schrale huidHoge elasticiteit, grondige ontharingOntharen met film wax geeft u grondige en langdurige resultaten.In tegenstelling met scheren hoeft het ontharen met wax maar 1x in de 3 a 4 werken plaats te vinden,dit scheelt dus een hoop tijd! Omdat dez..
€ 8,95
1 - 12 van 19 (2 pagina's)