Menu
Winkelwagen

Beautykoffers

Beautykoffers
Model: -
Manicure - Make-up Koffer 3Laags Golden 6307Manicure - make-up koffer voor het opbergen van o.a. nagellamp en freesmachine.Een functionele en aantrekkelijke beauty-/kapperskoffer, perfect voor nagelstylisten, schoonheidsspecialisten, visagisten die in ambulant werken of voor het opbergen van co..
€ 59,95
Model: -
Manicure - Make-up Koffer 3D Diamant Rose-Gold 4457Manicure - make-up koffer voor het opbergen van o.a. nagellamp en freesmachine.Een functionele en aantrekkelijke beauty-/kapperskoffer, perfect voor nagelstylisten, schoonheidsspecialisten, visagisten die in ambulant werken of voor het opbergen..
€ 29,95
Model: -
Manicure - Make-up Koffer 3D Gold 5928Manicure - make-up koffer voor het opbergen van o.a. nagellamp en freesmachine.Een functionele en aantrekkelijke beauty-/kapperskoffer, perfect voor nagelstylisten, schoonheidsspecialisten, visagisten die in ambulant werken of voor het opbergen van cosmetic..
€ 29,95
Model: -
Manicure - Make-up Koffer Medium Golden 6277Manicure - make-up koffer voor het opbergen van o.a. nagellamp en freesmachine.Een functionele en aantrekkelijke beauty-/kapperskoffer, perfect voor nagelstylisten, schoonheidsspecialisten, visagisten die in ambulant werken of voor het opbergen van co..
€ 29,95
Model: -
Manicure - Make-up Koffer Medium Rose-Gold 4464Manicure - make-up koffer voor het opbergen van o.a. nagellamp en freesmachine.Een functionele en aantrekkelijke beauty-/kapperskoffer, perfect voor nagelstylisten, schoonheidsspecialisten, visagisten die in ambulant werken of voor het opbergen van..
€ 29,95
Model: -
Manicure - Make-up Koffer Medium Unicorn 1354Manicure - make-up koffer voor het opbergen van o.a. nagellamp en freesmachine.Een functionele en aantrekkelijke beauty-/kapperskoffer, perfect voor nagelstylisten, schoonheidsspecialisten, visagisten die in ambulant werken of voor het opbergen van c..
€ 29,95
Manicure-Pedicurekoffer Manicure-Pedicurekoffer
uitverkocht uitverkocht
Model: -
Pedicure koffer Grijs zilver:geschikt voor Pedicuremotor of Manicure motor.Deze kunnen tevens vastgezet worden.Aan de zijkant zit tevens een opberg vak om nogmeer spullen kwijt te kunnen.Afmetingen:Breedte: 45cmHoogte: 43 cmDiepte: 30 cmBinnenmaat: 44 bij 28 cmMachine vak is 24 cm hoog..
€ 109,00
Model: -
Mobiele verrijdbare make-up visagie koffer met led verlichting en bluetoothOmschrijving:Deze Mobiele verrijdbare make-up visagie koffer is ontworpen om make-up en veel accessoires in op te bergen en te vervoeren. De koffer is perfect voor mobiele visagisten en kappers, maar niet alleen - het is..
€ 249,00
Sieradenbox De Luxe Sieradenbox De Luxe
uitverkocht uitverkocht
Model: -
Deze Sieradenbox  De Luxe - doos biedt verschillende opbergmogelijkheden. Het is ideaal voor het opbergen van horloges, kettingen, oorbellen, armbanden, ringen en andere soorten sieraden.Dankzij het praktische en overzichtelijke materiaal hebt u uw accessoires altijd perfect opgeborgen en georganise..
€ 16,95
1 - 9 van 9 (1 pagina's)