Menu
Winkelwagen

Ampullen

Ampullen


Model: -
Ampullen_Kaviaar ExtractDe luxe geneesmiddel uit de oceaan bevat hoogwaardige eiwitten, vetten en vitamines.Kaviaar stimuleert de microcirculatie en collageen synthese.De huid ziet er frisser en steviger.Minerale olie en vrij van Parabenen..Geschikt voor alle huidtypes.Effect: bescherming regenerati..
€ 0,99
Model: -
Ampullen-Gelee RoyalRegeneratie voor de volwassen rijpere huid.Waardevolle gelei van de bijenkoningin, rijk aan spoorelementen,aminozuren en lipiden.Ter ondersteuning van celvernieuwing van de huid. Vrij van Parabeen, Minerale olie en parfum.Regeneratie voor de rijpere huid.Effect: Bescherming ..
€ 0,99
Model: -
Ampullen_Q10 RepairLichaamseigen Coenzyme Q10 werkt als een wegvanger van vrije radicalen en ondersteunthet vermogen van de huid om zichzelf te vernieuwen.Minerale olie en vrij van Parabenen.Geschikt voor alle huidtypes, in het bijzonder de neiging om vette huid.Effect: bescherming regeneratie-celIn..
€ 0,99
Model: -
Ampullen_Seide Direct BeautyZijde, de prinses van de vezels, de structuur van het menselijke bindweefsel is zeer vergelijkbaar.De toegepaste vochtige eiwit krimpt bij het drogen en veroorzaakt een soepel gevoel en alsbijwerking een vermindering van fijne lijntjes. Minerale olie vrij. Paraben.Geschik..
€ 0,99
1 - 5 van 5 (1 pagina's)