Menu
Winkelwagen

Slimming

Slimming
Sara Beauty Spa Body Shaping Thermo Cream 1000ml
Uitverkocht Uitverkocht
Brand: Sara Beauty Spa Model: -
Registreer als VIP en krijg een nog scherpere prijs voor dit product!De op vet gebaseerde, romige Body Shaping Thermo Cream met intense hyperemie-inducerende eigenschappen en thermogene effecten zijn het beste voor professionele gewichtsverminderende en vetontledingsbehandelingen, massages en d..
€ 25,50
Sara Beauty Spa shaping bodycream chili 500ml
Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar
Brand: Sara Beauty Spa Model: -
Sara Beauty Spa - Shaping Body Cream – Chili - 500ml SBS203Afslankende, lichaamsvormende, intensieve bloedversterkende massagecrème met paprika-extract. Het actieve ingrediënt in hete peper, capsaïcine, helpt afgezette vetcellen te ontspannen, verhoogt de lymfatische en bloedcirculatie en ..
€ 18,95
Brand: Sara Beauty Spa Model: -
Sara Beauty Spa Slimming Body Gel – Thermo 500ml SBS003 Vanwege hun intensieve warmte genererende werking wordt de Thermo-familievooral aanbevolen voor ontvetten en consumeren van behandelingen.Thermo-crème en -gel worden alleen specifiek aanbevolen voor professionele consumentenbehandelingen(c..
€ 18,95
Sara Beauty Spa Slimming body gel 1000ml
Uit het assortiment Uit het assortiment
Brand: Sara Beauty Spa Model: -
De Body Shaping Thermo Gel SB263 op waterbasis met intense hyperemie-inducerende eigenschappen wordt het best aanbevolen voor professionele behandelingen voor gewichtsvermindering en vetafbraak, lichaamspakking en echografiebehandelingen. Toegepast als een cursus de hogeHet gehalte aan natuurlijke a..
€ 26,50
1 - 4 van 4 (1 pagina's)