Menu
Winkelwagen

Wimperverf Refectocil

Wimperverf Refectocil

      

RefectoCil is een ongekend populair merk op het gebied van wimper- en wenkbrauwverf. De wimper- en wenkbrauwverf van

RefectoCil geeft bij maximaal 10 minuten inwerktijd een goed dekkende, en wekenlange houdbare tint die licht en waterbestendig

is met het beste resultaat bij toepassing van 3% waterstofperoxide. RefectoCil biedt u de keus tussen de RefectoCil oxidant 3%

vloeistof of crème. Door uw creativiteit en de verschillende kleuren van RefectoCil wimper- en wenkbrauwverf stelt u de kleuren

samen wat u zal verrassen! De enige kleur die zich niet laat mengen is Blond nr. 0. Met RefectoCil Blond nr. 0. licht u de

wenkbrauwen op zodat u later met een kleur naar keuze kan inkleuren. Hierdoor creëert u nog meer kleurmogelijkheden!

De wimper- en wenkbrauwverf van RefectoCil is verkrijgbaar in 9 verschillende mooie kleuren.


Mascara en wenkbrauw borsteltjes 25st Mascara en wenkbrauw borsteltjes 25st
Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar
Model: -
Mascara en wenkbrauw borsteltjes 50stKleur: Zwart..
€ 2,99
Model: -
Mixglas voor het mengen van wenkbrauwverfMengglas hoog model te gebruiken voor het mengen van wimper/wenbrauwverf - henna etc.Gemaakt van transparant glas.Afmetingen:Hoogte 3.3cmBreedte 2.9cm..
€ 0,79
Model: -
Deze set bestaat uit:Refectocil 1 (Pure Black)Refectocil 2 (Blue Black)Refectocil 3 (Natural Brown)RVS mengschaaltjeDuo penseelWimperblaadjesTint RemoverOxidant 3% liquid..
€ 30,20
RVS Mengkom - Mengschaal - Maskerkom Mini
Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar
RVS Mengkom - mengschaal - maskerkom miniDeze masker / meng / kom / schaal gemaakt van roestvrij staal met matte buitenkant.Ideaal om uw wimperverf / kleine masker klaar te maken.Afmeting: 5.5cm..
€ 0,99
RefectoCil Artist palette
Binnenkort weer leverbaar Binnenkort weer leverbaar
Model: -
Nieuw!Refectocil Browista Palette en Ring Met de RefectoCil Browista Palette en ring heb je je handen tijdens het verven vrij.De Palette klem je eenvoudig om je linker- of rechterhand en de ring schuif je snel om en voor jou passende vinger. Door de 2 uitsparingen heb je je wimperverf en j..
€ 7,95
Model: -
De synthetische haren zorgen ervoor dat je de RefectoCil wimper- en wenkbrauwverf nauwkeurig kan aanbrengen.Door zijn synthetische haren heeft dit penseel een lange levensduur. Reinig je penseel makkelijk met water.TIP! Dit verfpenseel is ideaal voor het verven van de wenkbrauwen..
€ 1,99
Model: -
De synthetische haren zorgen ervoor dat je de wimper- en wenkbrauwverf nauwkeurig kan aanbrengen. Door zijn synthetische haren heeft dit penseel een lange levensduur. Reinig je penseel makkelijk met water.TIP! Dit penseel is ook ideaal voor het aanbrengen van wenkbrauwpoeder op de wenkbrauwen..
€ 1,45
Model: -
Wimperblaadjes 100 stuksSpeciale Wimperblaadjes voor beschermingvan de huid tegen verfverkleuring1. Bevochtig de huid onder het oog met een beetje crème of lotion.2. Plaats het wimperblaadje direct onder de wimperrand, dit beschermt het blaadje voor beweging.3. Tijdens het verven moeten de ogen gesl..
€ 2,95
1 - 12 van 39 (4 pagina's)