Menu
Winkelwagen

Wimper extension

Wimper extension
Brand: Neicha Model: -
De lijmringen zijn handig in gebruik, doordat de afstand wanneer je de wimperextensions op je hand plakt, erg klein is en je de dus de behandling versneld...
€ 0,99
Model: -
Ondersteunende kussen is speciaal ontwikkeld voor het comfort van uw klanten tijdens de wimper behandeling. Gemaakt met fluwelen afwerking en extra comfortabel kussen,  het schuim binnenin is zelfs afgestemd op het niet vasthouden van vocht, dus heeft geen invloed op het gedrag van uw..
€ 19,95
Model: -
Kristallen lijmring voor het dompelen en aanbrengen van wimperextensions. Lijmresten zijn te verwijderen door de ring een paar uur in de aceton te leggen. Hierdoor weekt de lijm en is deze makkelijk weg te vegen. Zorg ervoor dat het metalen gedeelte NIET in aanraking komt met de aceton..
€ 3,65
Model: -
Mascara en wenkbrauw borsteltjes 50stKleur: Zwart..
€ 2,99
Model: -
Micro brushes blauw 100stMicro brushes blauw, onmisbaar bij het aanbrangen van wimperextensionsDe micro brushes blauw, hebben een ronde katoenen stick, die ideaal is voor het isoleren van de wimpers wanneer u de remover of primer gebruikt, dit zonder dat u de andere wimpers aanraakt. ..
€ 1,25
Model: -
Nail art steen - nailart palette - Lash stone pallet - BladvormDeze nail art palette zien er prachtig uit met mooie, afgewerkte randen en een elegant centrum met ieder een uniek patroon die u zeker zal aanspreken! Ook zeer geschikt om kleuren te mengen, ideaal om nailart creaties te showen..
€ 3,99
Neicha Air blower
Later leverbaar Later leverbaar
Brand: Neicha Model: -
Verleng de levensduur van uw wimperextensions door het aanbrengen van een transparante Coating. Deze Long Lasting Coating beschermt de lijm tegen vocht, olie en stof en verhoogd de hechtkracht. Kan over Mascara worden aangebracht om uitlopen te voorkomen en geeft een prachtige glans...
€ 6,99
Brand: Neicha Model: -
Neicha Fysiologische OogspoelingDe oogspoeling wordt gebruikt om de wimpers goed na te spoelen na reiniging of verwijderen van de wimpers.Door de zoutoplossing worden alle restjes cleanser en vuildeeltjes weggespoeld en zullen de extensions beter hechten.Ook te gebruiken als emergency eyewash.Inhoud..
€ 1,75
Brand: Neicha Model: -
Dit is een speciaal samengestelde Lash Essence die de groei en de kracht van uw natuurlijke wimpers / wenkbrauwen versnelt. Dikkere en langere wimpers na 10-14 dagen gebruik! Bevat Copper Tripeptide-1...
€ 2,99
Neicha Micropore Tape
Later leverbaar Later leverbaar
Brand: Neicha Model: -
Wordt gebruikt om de onderwimpers af te plakken zodat deze tijdens de behandeling niet vast aan de bovenwimpers raken. Pluist niet!..
€ 2,29
1 - 12 van 22 (2 pagina's)