Menu
Winkelwagen

Wimper extension

Wimper extension
Brand: Neicha Model: -
De lijmringen zijn handig in gebruik, doordat de afstand wanneer je de wimperextensions op je hand plakt, erg klein is en je de dus de behandling versneld...
€ 0,99
Model: -
Hoofdsteun - Wimperkussen voor  wimperextensions-wimperverlengingOndersteunende kussen is speciaal ontwikkeld voor het comfort van uw klanten tijdens de wimper behandeling. Gemaakt met fluwelen afwerking en extra comfortabel kussen,  het schuim binnenin is zelfs afgestemd op het ..
€ 19,95
Model: -
Kristallen lijmring voor het dompelen en aanbrengen van wimperextensions. Lijmresten zijn te verwijderen door de ring een paar uur in de aceton te leggen. Hierdoor weekt de lijm en is deze makkelijk weg te vegen. Zorg ervoor dat het metalen gedeelte NIET in aanraking komt met de aceton..
€ 3,65
Mascara en wenkbrauw borsteltjes 25st Mascara en wenkbrauw borsteltjes 25st
Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar
Model: -
Mascara en wenkbrauw borsteltjes 50stKleur: Zwart..
€ 2,99
Model: -
Micro brushes 100stMicro brushes, onmisbaar bij het aanbrangen van wimperextensionsDe micro brushes, hebben een ronde katoenen stick, die ideaal is voor het isoleren van de wimpers wanneer u de remover of primer gebruikt, dit zonder dat u de andere wimpers aanraakt. Ideaal bij het aan..
€ 1,25
Neicha Air blower
Later leverbaar Later leverbaar
Brand: Neicha Model: -
Verleng de levensduur van uw wimperextensions door het aanbrengen van een transparante Coating. Deze Long Lasting Coating beschermt de lijm tegen vocht, olie en stof en verhoogd de hechtkracht. Kan over Mascara worden aangebracht om uitlopen te voorkomen en geeft een prachtige glans...
€ 6,99
Brand: Neicha Model: -
Neicha Elite Black Glue 5gDeze lijm is ideaal voor de 3D-9D volume techniek. De lijm blijft elastisch ondanks dat het een super sterke, snel drogende lijm is. De hechtingsperiode is 7 weken.Let Op: Onderop de lijmen bevind een Productie Datum en een Batchcode. De batchcodes kunnen in sommige gevall..
€ 17,99
Brand: Neicha Model: -
Neicha Fysiologische OogspoelingDe oogspoeling wordt gebruikt om de wimpers goed na te spoelen na reiniging of verwijderen van de wimpers.Door de zoutoplossing worden alle restjes cleanser en vuildeeltjes weggespoeld en zullen de extensions beter hechten.Ook te gebruiken als emergency eyewash.Inhoud..
€ 1,75
Brand: Neicha Model: -
Neicha Glue Remover Gel Type 15gGel lijm verwijderaars zijn goed voor gevoelige ogen.Een speciale zachte gel formule helpt effectief verwijdert valse wimpers snel en gemakkelijkzonder je natuurlijke wimpers te beschadigen.Gebruiksaanwijzing:    De klant dient rechtop te zitten.   ..
€ 14,95
Brand: Neicha
Neicha Glue Remover Liquid TypeVloeibare remover is niet ontwikkeld om extensions te verwijderen omdat deze in de ogen van de klant zal lopen.U kunt u uw instrumenten reinigen en kleine correcties uitvoeren.Let Op: Onderop onze lijmen bevind een Productie Datum en een Batchcode. De batchco..
€ 8,95
1 - 12 van 48 (4 pagina's)