Menu
Winkelwagen

Tabouret

Tabouret
Model: -
Ambulante Opvouwbare WerkkrukDeze Ambulante, opvouwbare werkkruk is een interessant , lichtgewicht zitoplossing voor al uw werkzaamheden of evenement onderweg.Met een trekkende beweging vouwt u de werkkruk uit tot de gewenste hoogte en als u de kruk weer wilt inklappen doet u dat met een d..
€ 24,95
Luxe Manicure Stoel - Goud-grijs Luxe Manicure Stoel - Goud-grijs
Alleen Afhalen Alleen Afhalen
Luxe Manicure Stoel - Goud-grijsEen mooie Manicure stoel met sierlijke vormen-design.De bekleding van de stoel is een grijze velours stof.Afmetingen:* Breedte 65cm* Diepte 62cm* Hoogte 73cmKleur stoel: Goud met grijze bekleding..
€ 99,95
Model: -
Tabouret de Luxe (BE1025)heeft door de ergonomische vormgeving een zeer comfortabele zit.Tabouret ,zadel kruk met een hoogwaardig zitcomfort die geheel naar wens in te stellen is.Door de gevormde zitting wordt het bekken gekanteld.Hierdoor zit u automatisch met een rechte rug op de tabouret.Rugklach..
€ 159,00
Tabouret-zadelzit deze kan extra hoog
Later leverbaar Later leverbaar
Model: -
Mooie ergonomische zadelzit.Deze luxe tabouret heeft een geweldig extra dik zitvlak om het lang vol te houden.Deze zit is instelbaar in hoogte met een handige gasveer van 50 tot 70 cm...
€ 89,00
1 - 6 van 6 (1 pagina's)