Menu
Winkelwagen

Wikkeltuniek Wendy

Wikkeltuniek Wendy
Wikkeltuniek Wendy:
Materiaal: 100% Polyester 
Sluiting door middel van centuur
Voorzien van een zak aan de voorzijde.
Leverbaar in de maten S t/m XXL
en in 2 verschillende kleuren
(wasbaar op 60°)

Wikkeltuniek Wendy (Polyester) - WitSluiting door middel van ceintuurVoorzien van een zak aan de voorzijde.Materiaal: 100% PolyesterLeverbaar in de maten S t/m XXL en in verschillende kleuren(wasbaar op 60°)..
€ 30,95
Wikkeltuniek Wendy (Polyester) - ZwartSluiting door middel van ceintuurVoorzien van een zak aan de voorzijde.Materiaal: 100% PolyesterLeverbaar in de maten S t/m XXL en in verschillende kleuren(wasbaar op 60°)..
€ 30,95
Brand: Protextiel
Wikkeltuniek Wendy: Licht-rozeSluiting door middel van ceintuurVoorzien van een zak aan de voorzijde.Materiaal: 100% PolyesterLeverbaar in de maten S t/m XXL en in verschillende kleuren(wasbaar op 60°)..
€ 30,95
Brand: Protextiel Model: -
Wikkeltuniek Wendy: Wit met zwarte randSluiting door middel van ceintuurVoorzien van een zak aan de voorzijde.Materiaal: 100% PolyesterLeverbaar in de maten S t/m XXL en in verschillende kleuren(wasbaar op 60°)..
€ 30,95
Brand: Protextiel Model: -
Wikkeltuniek Wendy: Zwart met witte randSluiting door middel van ceintuurVoorzien van een zak aan de voorzijde.Materiaal: 100% PolyesterLeverbaar in de maten S t/m XXL en in verschillende kleuren(wasbaar op 60°)..
€ 30,95
Brand: Protextiel Model: -
Materiaal: 100% Polyester - Sluiting door middel van ceintuur - Voorzien van een zak aan de voorzijde - Leverbaar in de maten S t/m XXL - (wasbaar op 60°)..
€ 30,95
1 - 6 van 6 (1 pagina's)