Menu
Winkelwagen

Chocolade Huidverzorgende Producten

Chocolade Huidverzorgende Producten

Chocolade goed is voor je huid. 

Het bevat antioxidanten die de huid beschermen tegen UV-stralen en dus ook rimpels. 

Chocolade zorgt ook voor een goede hydratatie van en een goede bloedcirculatie in onze huid,

waardoor die er jeugdig en stralend uitziet. 

Cacao zit in vele huidverzorgings producten onder meer in Massage crème's, lichaamsboter, voedende crème's, harspatronen etc.
Brand: Alveola Model: -
Harsbrokken in zak 1kg: Chocolade Een traditionele schijfhars van titaniumdioxide, ontwikkeld voor de gevoelige huid om ongewenste haren te verwijderen.Met cacao en plantaardige oliën voor de gevoelige, droge huid en normale haartjes.Het cacao-extract werkt antibacterieel en kalmeert die h..
€ 7,95 € 11,95
Model: -
Harsschijven in koker 500gr: Chocolade Een traditionele schijfhars van titaniumdioxide, ontwikkeld voor de gevoelige huid om ongewenste haren te verwijderen.Met cacao en plantaardige oliën voor de gevoelige, droge huid en normale haartjes.Het cacao-extract werkt antibacterieel en kalmeert ..
€ 7,25
Sara Beauty Spa Chocolade Massage Cream 1000ml
Uit het assortiment Uit het assortiment
Brand: Sara Beauty Spa Model: -
Cholade Voedende Massage Crème - 1000mlDeze chocolade-oranje massagecrème bevat sheaboter, cacaoboter, olijfolie en originele Nederlandse cacao om een ​​zoete, verwennende droom op te roepen. Calorievrij genot dat de zintuigen verleidt. Bevat plantaardige oliën en is vrij van paraffine en ..
€ 11,95
Model: -
Chocolade Voedende Lichaamsboter  - 300grRijke voedende chocolade-sinaasappel body butter.Karitéboter, olijfolie, cacaoboter verzacht, hydrateert, voedt en maakt de huid glad. Deze olieachtige crème bevat een hoge concentratie aan boters en oliën, aanbevolen voor gebruik voor de droge huid..
€ 12,95
Brand: Alveola Model: -
Harspatroon Chocolade met vaste brede roller 100ml Chocolade harspatroon op basis van titaniumdioxide met een brede rollerkop voor de gevoelige huid en middelsterke haren. Met cacao en plantaardige oliën voor de gevoelige, droge huid en normale haartjes.Het cacao-extract werkt antibac..
€ 1,39
1 - 5 van 5 (1 pagina's)