Menu
Winkelwagen

Kis KeraDirect

Kis KeraDirect

Wat is het?

KeraDirect Colors zijn intensieve Fashion colors. 
Deze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en zijn onderling te vermengen. 
Wil je een pasteltint of de kleur verlichten dan kun je kleuren vermengen met de Clear. 
KeraDirect Colors zijn kant klaar, je hoeft ze dus niet te vermengen met waterstof peroxide.


Brand: KIS Model: -
Registreer als VIP en krijg een nog scherpere prijs voor dit product!KIS KeraDirect Haarkleuring BlueKeraDirect Colors zijn intensieve Fashion colors. Deze zijn in zeven kleuren verkrijgbaar en zijn onderling te vermengen. Wil je een pasteltint of de kleur verlichten dan kun je kleure..
€ 16,90
Brand: KIS Model: -
Registreer als VIP en krijg een nog scherpere prijs voor dit product!KIS KeraDirect Haarkleuring ClearKeraDirect Colors zijn intensieve Fashion colors. Deze zijn in zeven kleuren verkrijgbaar en zijn onderling te vermengen. Wil je een pasteltint of de kleur verlichten dan kun je kleur..
€ 16,90
Brand: KIS Model: -
Registreer als VIP en krijg een nog scherpere prijs voor dit product!KIS KeraDirect Haarkleuring SmokeKeraDirect Colors zijn intensieve Fashion colors. Deze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en zijn onderling te vermengen. Wil je een pasteltint of de kleur verlichten dan kun ..
€ 16,90
Brand: KIS Model: -
Registreer als VIP en krijg een nog scherpere prijs voor dit product!KIS KeraDirect Haarkleuring TealKeraDirect Colors zijn intensieve Fashion colors. Deze zijn in zeven kleuren verkrijgbaar en zijn onderling te vermengen. Wil je een pasteltint of de kleur verlichten dan kun je kleure..
€ 16,90
Brand: KIS Model: -
Registreer als VIP en krijg een nog scherpere prijs voor dit product!KIS KeraDirect Haarkleuring TurquoiseKeraDirect Colors zijn intensieve Fashion colors. Deze zijn in zeven kleuren verkrijgbaar en zijn onderling te vermengen. Wil je een pasteltint of de kleur verlichten dan kun je k..
€ 16,90
Brand: KIS Model: -
Registreer als VIP en krijg een nog scherpere prijs voor dit product!KIS KeraDirect Haarkleuring YellowKeraDirect Colors zijn intensieve Fashion colors. Deze zijn in zeven kleuren verkrijgbaar en zijn onderling te vermengen. Wil je een pasteltint of de kleur verlichten dan kun je kleu..
€ 16,90
1 - 6 van 6 (1 pagina's)