Menu
Winkelwagen

RK Styling

RK Styling


Brand: KIS Model: -
Registreer als VIP en krijg een nog scherpere prijs voor dit product!Royal KIS Aecosol Spray is eigenlijk een pompspray in vermomming: deze unieke vinding heeft exact dezelfde sprayeigenschappen als een aerosol. De fijne verstuiving zorgt voor een gelijkmatige verdeling over het haar...
€ 19,90
Brand: KIS Model: -
Registreer als VIP en krijg een nog scherpere prijs voor dit product!Vormen, separeren, verstevigen – met de veelzijdige Royal KIS Dry Mud zet je kort tot middellang haar helemaal naar je hand. Ideaal voor een gestructureerde of juist ongestructureerde stijl. Zeker als het haar fijn o..
€ 17,90
Brand: KIS Model: -
Registreer als VIP en krijg een nog scherpere prijs voor dit product!Royal KIS GlamShine is een wonderserum voor gezond glanzend haar. Het haar wordt heerlijk zacht en krijgt een gezonde glans. Het geheim zit ‘m in de Prickly Pear Oil, ofwel cactusvijgolie. Deze voedt en versterkt het..
€ 19,90
Brand: KIS Model: -
Registreer als VIP en krijg een nog scherpere prijs voor dit product!Ocean5 Spray is een neutrale finish, die het haar een natuurlijke slag met losse separatie geeft. Het resultaat is een niet van echt te onderscheiden beach look: sexy, luchtig en doorwaaid. Dankzij de thermische besc..
€ 19,90
Brand: KIS Model: -
Registreer als VIP en krijg een nog scherpere prijs voor dit product!Royal Styling Twister Curl Cream versterkt, controleert en separeert lokken met krul of slag. De medium verstevigende crème maakt korte metten met pluis en zorgt voor optimale definitie en zachtheid – zonder enige re..
€ 17,90
1 - 5 van 5 (1 pagina's)