Menu
Winkelwagen

Alveola

Brand: Alveola Model: -
Aloë Vera SprayAloë Vera Spray is  een natuurlijke essentie van pure 100% gestabiliseerde Aloë Vera GelDeze antifloristische, huid kalmerende spray, is een uitstekende eerste hulp voor kleine irritaties van de huid te behandelen tijdens de vakantie of voor thuis. Bevat verschillende extrac..
€ 2,95
Brand: Alveola Model: -
Aloë Vera SprayAloë Vera Spray is  een natuurlijke essentie van pure 100% gestabiliseerde Aloë Vera Deze antifloristische, huid kalmerende spray, is een uitstekende eerste hulp voor kleine irritaties van de huid te behandelen tijdens de vakantie of voor thuis. Bevat verschillende extr..
€ 10,95
Brand: Alveola Model: -
After Wax Body Milk met Perzik Hydrateer en voed je versleten huid na het ontharen met Alveola Waxing Body milk verrijkt met perik. Met zijn waardevolle ingrediënten helpt het de huidregeneratie na het harsen en voorkomt het ongewenst waterverlies. Eigenschappen:Verrijkt met Perzik.Ve..
€ 5,25
Brand: Alveola Model: -
After Wax Cleansing Olie met Aloë Vera Alveola Waxing Cleansing Olie met aloë vera verrijkte harswasolie voor uw professionele ontharingsbehandelingen, die met zijn speciale formule effectief helpt om harsresten die op de huid achterblijven na ontharing gemakkelijk en voorzichtig te verwij..
€ 5,25
Brand: Alveola Model: -
After Wax Cleansing Olie met EucalyptusAlveola After Wax Cleansing Olie met Eucalyptus voor uw professionele ontharingsbehandelingen, die met zijn speciale formule effectief helpt om harsresten die op de huid achterblijven na ontharing gemakkelijk en voorzichtig te verwijderen.U kunt de olie ge..
€ 5,25
Brand: Alveola Model: -
After Wax Cleansing Olie met KamilleAfter Wax Cleansing Olie met kamille voor uw professionele ontharingsbehandelingen, die met zijn speciale formule effectief helpt bij het gemakkelijk en voorzichtig verwijderen van harsresten die op de huid zijn achtergebleven na ontharing.U kunt de olie gebr..
€ 5,25
Brand: Alveola Model: -
Alveola Waxing Paraffine Bio Shea ButterOmschrijving:Het bevat verzachtende en actieve stoffen zoals zoete amandelolie en bijenwas, waardoor de huid extreem glad en gevoed is. Een paraffine bad heeft een verwarmend en ontspannend effect en verbeter de bloedcirculatie. De behandeling versne..
€ 9,95
Brand: Alveola Model: -
Alveola Waxing Paraffine Green Bio Olive OilOmschrijving:Het bevat verzachtende en actieve stoffen zoals zoete amandelolie en bijenwas, waardoor de huid extreem glad en gevoed is. Een paraffine bad heeft een verwarmend en ontspannend effect en verbeter de bloedcirculatie. De behandeling ve..
€ 9,95
Brand: Alveola Model: -
Alveola Waxing Paraffine PerzikOmschrijving:Het bevat verzachtende en actieve stoffen zoals zoete amandelolie en bijenwas, waardoor de huid extreem glad en gevoed is. Een paraffine bad heeft een verwarmend en ontspannend effect en verbeter de bloedcirculatie. De behandeling versnelt de opn..
€ 8,95
Brand: Alveola Model: -
Alveola Waxing Paraffine TropicalOmschrijving:Het bevat verzachtende en actieve stoffen zoals zoete amandelolie en bijenwas, waardoor de huid extreem glad en gevoed is. Een paraffine bad heeft een verwarmend en ontspannend effect en verbeter de bloedcirculatie. De behandeling versnelt de o..
€ 8,95
Brand: Alveola Model: -
Harsbrokken in zak 1kg: Aloë Vera Ontwikkeld voor de gevoelige huid en normale haarsterkte.Het is een traditionele aloë vera schijfhars voor een irritatievrije en zijdezachte huid die tot 1 maand meegaat. Aloë Vera kalmeert de huid en reduceert roodheid.Zeer geschikt voor het gebruik ..
€ 9,95
Brand: Alveola Model: -
Harsbrokken in zak 1kg: Azuleen Een traditionele Azuleen schijfhars ontwikkeld voor de gevoelige huid om ongewenste haartjes te verwijderen.Azuleen olie kalmeert de huid en reduceert roodheid.Zeer geschikt voor gebruik op benen, armen, borst en rug.Voor gebruik moet het in een leeg blikje ..
€ 9,15
1 - 12 van 20 (2 pagina's)