Menu
Winkelwagen

Molly Lac

Brand: Molly Lac
Dubbelzijdige nagelpenseel - spatel - RainbowDubbelzijdige nailartpenseel aan de ene kant dunne penseelharen en de andere kant een handige gelspatel.Afmeting penseelharen: 7mmKleur: rainbow..
€ 3,95
Brand: Molly Lac
Gelpenseel Goud met witte steentjes - Mt 4 ovaal haarlengte 7mm De hoogste kwaliteit penseel met natuurlijke haren, ontworpen voor gebruik in de algemeen begrepen geltechniek. Perfect voor het verlengen, bouwen, vormen op de vorm en tips, evenals op de natuurlijke nagelplaat. Het word..
€ 3,49
Brand: Molly Lac
Gelpenseel Goud met witte steentjes - Mt 6 ovale haarlengte 8mm De hoogste kwaliteit penseel met natuurlijke haren, ontworpen voor gebruik in de algemeen begrepen geltechniek. Perfect voor het verlengen, bouwen, vormen op de vorm en tips, evenals op de natuurlijke nagelplaat. Het word..
€ 3,49
Brand: Molly Lac
Gelpenseel Ombre met gekleurde steentjes - Mt 4 ovale haarlengte 7mm De hoogste kwaliteit penseel met natuurlijke haren, ontworpen voor gebruik in de algemeen begrepen geltechniek. Perfect voor het verlengen, bouwen, vormen op de vorm en tips, evenals op de natuurlijke nagelplaat. Het..
€ 3,49
Brand: Molly Lac
Gelpenseel Ombre met gekleurde steentjes - Mt 6 ovale haarlengte 8mm De hoogste kwaliteit penseel met natuurlijke haren, ontworpen voor gebruik in de algemeen begrepen geltechniek. Perfect voor het verlengen, bouwen, vormen op de vorm en tips, evenals op de natuurlijke nagelplaat. Het..
€ 3,49
Brand: Molly Lac
Gelpenseel Zwart met zwarte steentjes - Mt 4 lengte 7mmDe hoogste kwaliteit penseel met natuurlijke haren, ontworpen voor gebruik in de algemeen begrepen geltechniek. Perfect voor het verlengen, bouwen, vormen op de vorm en tips, evenals op de natuurlijke nagelplaat. Het wordt gekenmerkt d..
€ 3,49
Brand: Molly Lac
Gelpenseel Zwart met zwarte steentjes - Mt 6 lengte 8mm De hoogste kwaliteit penseel met natuurlijke haren, ontworpen voor gebruik in de algemeen begrepen geltechniek. Perfect voor het verlengen, bouwen, vormen op de vorm en tips, evenals op de natuurlijke nagelplaat. Het wordt gekenm..
€ 3,49
Brand: Molly Lac
Manicure Motor 68W M13Een multifunctionele nagelfrees machine waarmee u uw nagels de juiste vorm geeft, en de nagelplaat perfect voorbereidt op de volgende styling, tevens de nagelriemen perfect verwijdert voor een gecombineerde manicure en de pedicure fabelachtig eenvoudig en snel wordt.D..
€ 59,95
Brand: Molly Lac
Molly Cat Eye Gellak 5mlBreng je nagelstyling naar een heel andere dimensie met de Cat Eye GellakCreër een betoverend kattenoogeffect op je nagels met de collectie van de Molly Lac-gellakken.Met een of twee magneten kunt u een verbluffend kattenoogeffect krijgen, waardoor magnetische vernisdeeltjes ..
€ 4,95
Molly Flashing Holo Gellak 5ml Molly Flashing Holo Gellak 5ml
Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar
Brand: Molly Lac
Molly Flashing Holo Gellak 5mlMet deze exclusieve Flashing Holo Cateye Gellak wordt uw nagel een absolute blikvanger. Deze semi-transparante gellak heeft zowel zilver glitter deeltjes als ook magnetische deeltjes. Door gebruik te maken van een magneet of pen creëert u vele verrassende effe..
€ 6,95
Brand: Molly Lac
Molly Gellak 5mlDe hybride gellak van MollyLac is bijzonder geschikt voor het langdurig lakken van je natuurlijke nagels. Geeft de nagels glans en blijft tot wel 4 weken zitten en dat alles zonder te splijten of krassen.Natuurlijk kan de kleur ook gebruikt worden op nagelmodellen of kunstnagels als ..
€ 3,95
Brand: Molly Lac
Molly Gellak Aktie - Set 1 - PaarsSet van 5 MollyLac gellakjes van 5ml perfect voor lente- en zomerstylingMet de kleuren in de set kun je een creatieve stilering creëren in modieuze felle, maar ook krachtige kleuren. Mooi delicaat, melkwit met een vlekje, charmante rozen en prachtige paarskleur..
€ 14,95
1 - 12 van 34 (3 pagina's)