Menu
Winkelwagen

Alveola Beauty

Brand: Alveola Beauty Model: -
Diamond Microdermabrasie apparaat F-834Productomschrijving:Diamond Microdermabrasie is een niet-operatieve diepte huidpeeling methode. Met behulp van diamanten kopjes verwijdert u de bovenste laag huid en gelijker tijd zuigt de machine de deeltjes met alle vuil en dode huidcellen op. Deze procedu..
€ 295,00
Galvanic Beauty Instrument F-805De galvanische stroom, die tot de traditionele behandelingen behoort, beleeft opnieuw een renaissance. Door de blootstelling van de huid aan toenemende invloeden van buitenaf en een stressvolle levensstijl, komt onze huid dagelijks in aanraking met honderden v..
€ 139,95
Hars Apparaat  voor 3 harspatronenDeze Harsverwarmer biedt de mogelijkheid om 3 harspatronen of paraffinesprays tegelijkertijd te verwarmen.Eigenschappen:Ontworpen voor 3 warme harspatronen met rollers of paraffinespraysHeeft een gemonteerde, transparante deksel die omhoog open gaatGeschikt voo..
€ 79,95
Brand: Alveola Beauty Model: -
Deze Multifunctioneel Harsverwarmer biedt de mogelijkheid om 6 harspatronen of paraffinesprays tegelijkertijd te verwarmen.Eigenschappen:· Ontworpen voor 6 warme harspatronen met rollers of paraffinesprays· Heeft een gemonteerde, transparante deksel die omhoog open gaat· Geschikt voor zowel 15,30,75..
€ 99,95
High Frequency 2 in 1 Instrument F-812Deze High Frequency 2 in 1 instrument met Ultrasonic Skin Massage F-812 ultrasone apparaat is een combinatie van 2 apparaten bijelkaar,de modernste vormen van toediening van actieve ingrediënten en maakt gebruik van ultrageluids trillingen om, welke niet do..
€ 299,00
High Frequency Apparaat F-806Het High Frequency F-806 VIO-apparaat is klein, licht en gebruiksvriendelijk voor alle schoonheidsspecialisten. Het edelgas in de glazen buis van het hoogfrequent apparaat produceert onder invloed van een elektrische impuls ozon, wat ons niet alleen kan helpen ..
€ 159,95
High Frequency Instrument F-314AHet High Frequency F-314A VIO-apparaat van de Modular-serie is een basisaccessoire voor alle schoonheidsspecialisten. Het edelgas in de glazen buis van het hoogfrequent apparaat produceert onder invloed van een elektrische impuls ozon, wat ons niet alleen ka..
€ 219,95
Skin Scrubber Instrument F-808Er zijn weinig ex foliërende procedures die dode huidcellen verwijderen met minimale mechanische impact op de huid. Een van deze weinige is ultrasone peeling, waarbij ultrasone golven worden gebruikt om dode keratinocyten te verwijderen en de poriën van de hui..
€ 299,00
Smart Portable High Frequency F-112Deze Portable High Frequency VIO-apparaat is een ontstekingsremmend en poriën verstrakkend apparaat voor cosmetische behandelingen. Het helpt niet alleen bij het normaliseren van de huidconditie na het reinigen van de huid, maar ook bij het verlichten van..
€ 89,95
Ultra Skin Massage Instrument F-702Het Ultrasonic Skin Massage F-702 ultrasone instrument is een van de modernste vormen van toediening van actieve ingrediënten en maakt gebruik van ultrageluids trillingen om, welke niet door het gewone gehoor kunnen worden waargenomen. Door deze trillinge..
€ 129,95
Ultrasonic Massage F-801CHet Ultrasonic Massage F-801C ultrasone apparaat is een van de modernste vormen van toediening van actieve ingrediënten en maakt gebruik van ultrageluids trillingen om, welke niet door het gewone gehoor kunnen worden waargenomen. Door deze trillingen kunnen werksto..
€ 375,00
Brand: Alveola Beauty Model: -
Werkstoel met rugleuning -1023Minimale zithoogte: 52cmMaximale zithoogte: 72cmBreedte onderstel: 60cmAfmeting zitting: 32cmMaximale draagvermogen; 100kgKleur Wit..
€ 99,00
1 - 12 van 12 (1 pagina's)